Deixa els teus comentaris "a l'aire" a la Baixada del Pajaritu

El Carnaval de Tarragona

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City col·labora amb La Pipel Entertainment i Air Comments per dinamitzar online aquesta edició de La Baixada del Pajaritu

28/02/2014

 

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, la Pipel Entertainment i Air Comments s’han unit aquest any per dinamitzar una Baixada del Pajaritu que, aquest 2014, serà més 2.0 que mai. A banda de realitzar la tradicional baixada d’andròmines, la Baixada del Pajaritu d’enguany vol promoure la participació de tothom, no només amb la seva presència a la plaça de l’Escorxador, a la Pajaritu Smart Mediterranean Village, on, com cada any, s’hi instal·laran estands i activitats per dinamitzar l’activitat, sinó també virtualment a través de l’aplicació Air Comments.

Air Comments és una aplicació ideada com a xarxa social que permet deixar comentaris flotant a l’aire. A través de geolocalització, els comentaris realitzats, les imatges o vídeos compartits a la xarxa queden ubicats virtualment al lloc des d’on es realitzen, de tal manera que tota persona que es trobi al mateix lloc des d’on es publica el missatge pot veure’l i compartir experiències. L’accés es realitza a través d’un compte de facebook o twitter.

Així doncs, els organitzadors animen a tots els assistents a la cursa d’andròmines a participar en aquesta iniciativa descarregant-se l’app ja que durant la Baixada del Pajaritu es proposaran diverses activitats vinculades a Air Comments perquè tothom pugui involucrar-se en aquesta ja tradicional baixada d’andròmines del carnaval tarragoní.

L’aplicació és gratuïta i està disponible actualment per a iPhone i en fase beta per a sistemes android.

La iniciativa s’emmarca dins la voluntat de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City de promoure la participació social a la ciutat i l’esperit dinamitzador de la ciutadania.

square_img
05/03/2019

Els samurais de Sinhus Sport guanyen el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2019

En segon lloc ha quedat classificada la comparsa Som i Serem amb la seva 'Fantasia Masai'

Vegeu-ne més
square_img
26/02/2019

La presentació de la Bota, el Ninot i la Ninota dona el tret de sortida al Carnaval de Tarragona

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest matí

Vegeu-ne més
square_img
22/02/2019

EL Carnaval s'instal·la al Mercat

Des d'avui i fins al 4 de març l'equipament de la plaça Corsini es vesteix de festa

Vegeu-ne més
square_img
22/02/2019

La Gala del Rei Carnestoltes, la seva Concubina i els Sèquits se celebrarà al Palau de Congressos

Serà el dimecres, 27 de febrer, a les 20 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!