Dijous surten a la venda les entrades per la Disfressa d'Or

El Carnaval de Tarragona

Últims dies per inscriure’s als diferents actes del Carnaval de Tarragona 2023
28/12/2022

Dijous 29 de desembre es posen a la venda les entrades per assistir a la Disfressa d’Or. Després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia, enguany, el Carnaval de Tarragona recupera la gala de la Disfressa d’Or, una passarel·la que aplega les disfresses individuals més espectaculars de la festa. En aquesta ocasió, la cita se celebrarà el 12 de febrer a les 19.30 h a la Tarraco Arena i les tres mil localitats per la gala es poden adquirir a través del web www.tarragonamusicfestival.com així com a la pàgina de la Tarraco Arena.

En el marc de la programació de carnaval, dijous també surten a la venda a través del mateix web, les entrades per a l’espectacle Qui està mirant?. Una comèdia en sèrie que Mònica Pérez, Esther Soto, Josep Ferré i Jordi Ríos portaran al Teatre Tarragona el dia 10 de febrer. Aquesta comèdia original de Mònica Pérez retrata les situacions quotidianes que ha comportat la irrupció de les plataformes d’streaming.

Inscripcions obertes per Carnaval

Fins al pròxim 27 de gener les comparses interessades encara poden inscriure’s a la Rua de l'Artesania i la Rua de Lluïment del Carnaval de Tarragona 2023, que tindran lloc els dies 18 i 19 de febrer, respectivament. Les inscripcions s’han de formalitzar telemàticament mitjançant el portal municipal. A través del mateix enllaç, es poden consultar les bases del concurs de comparses participants a la Rua de l’Artesania. Per participar en el concurs cal tenir un nombre mínim d'integrants de vint persones i dur una disfressa de nova creació, entre altres requisits.

De la mateixa manera, fins al 2 de gener, les entitats, empreses i establiments que vulguin realitzar actes relacionats amb aquesta festa i ser inclosos en el programa d’actes del Carnaval de Tarragona 2023 ho poden fer formalitzant electrònicament la seva petició.

El carnaval del 2023 se celebrarà del 10 al 21 de febrer, recuperant al 100 % tots els seus actes tradicionals, després de dues edicions amb restriccions per la pandèmia de la Covid-19.

square_img
26/01/2023

El Carnaval de Tarragona recupera tots els seus actes tradicionals

Tornen la Disfressa d’Or, la Baixada del Pajaritu i la Rua de Lluïment després de dos anys sense celebrar-se amb motiu de la pandèmia

Vegeu-ne més
square_img
28/12/2022

Dijous surten a la venda les entrades per la Disfressa d'Or

Últims dies per inscriure’s als diferents actes del Carnaval de Tarragona 2023

Vegeu-ne més
square_img
15/12/2022

Obre el termini per participar a la Rua de l'Artesania i a la Rua de Lluïment del Carnaval 2023

Aquest divendres també s’obren les inscripcions per presentar propostes d’actes per incloure al programa de Carnaval

Vegeu-ne més
square_img
06/05/2022

El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs

La localitat valenciana retorna la invitació que Tarragona va fer-li el passat Carnaval 2022 com a convidada a la Rua de l’Artesania, conjuntament amb Cartagena i Águilas

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!