El Carnaval 2024 s'acomiada com a veritable Festa Major d'Hivern de Tarragona

El Carnaval de Tarragona

L’alt nivell de les comparses tarragonines i el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, entre el més destacat
14/02/2024

Tarragona acomiada el seu Carnaval 2024 amb un balanç més que positiu de tots els seus actes. Destaca el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, que es convertia en aquesta edició en centre neuràlgic de la festa i tant les comparses com el públic l’han acollit amb una gran participació en totes les seves propostes com ara l’Entrada del Rei i la Concubina, dimecres passat; l’acte de presentació de les temàtiques del Carnaval de dijous, el Carnaval dels Petits de divendres a la tarda amb la companyia Atrapasomnis o el Darrer Polvo del Carnestoltes i la Concubina de diumenge, entre d’altres.

Sens dubte les veritables protagonistes del Carnaval han tornat a ser les comparses de la ciutat que han ofert un alt nivell tant de l’espectacle de la Disfressa d’Or com de la Rua de l’Artesania. La ciutadania es va bolcar en omplir fins l’últim racó del trajecte d’aquesta rua de dissabte, que incorporava com enguany 4 noves comparses participants i es va desenvolupar amb molta fluïdesa i sense incidents destacats.

La consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha agraït l’esforç de totes les comparses “pel gran nivell a les rues i per l’esforç de tirar endavant actes de nova creació com la presentació de les temàtiques”.

Les comparses van tornar a ser ahir a la nit, dimarts de Dol, les protagonistes durant el veredicte del concurs de comparses de Carnaval d’aquest 2024. Després d’acomiadar el Rei Carnestoltes amb la Crema del Ninot, la Ninota i la Bota acompanyats dels grups de foc així com de les comparses de dol; Disc 45 es va endur el primer premi amb la temàtica La desfilada del dia dels morts mentre que el segon premi se l’enduia Colours Fantasy amb la seva particular Tarraco-Bros.

Sens dubte una altra de les apostes d’aquest carnaval 2024 han estat les retransmissions en directe per Tac 12 dels dos principals actes del Carnaval: la Disfressa d’Or i la Rua de l’Artesania, apropant el a totes les cases tarragonines i també a qualsevol racó del món la festa d’hivern tarragonina, per TDT, streaming i youtube. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració dels dos patrocinadors principals del Carnaval 2024, Parc Central i BASF, i es fa una crida a participar del concurs fotogràfic que organitza en aquesta edició Parc Central al voltant del  Carnaval.

Foto: Alejandro Navarro.

square_img
14/02/2024

El Carnaval 2024 s'acomiada com a veritable Festa Major d'Hivern de Tarragona

L’alt nivell de les comparses tarragonines i el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, entre el més destacat

Vegeu-ne més
square_img
13/02/2024

Disc 45 guanya el Concurs de Comparses del Carnaval de Tarragona 2024

Colours Fantasy rep el segon premi

Vegeu-ne més
square_img
09/02/2024

La Revetlla del Carnaval s'instal·la a la Plaça de la Disbauxa

Dilluns el certamen Tarragona Drag celebra els seus vint anys

Vegeu-ne més
square_img
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!