El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs

El Carnaval de Tarragona

La localitat valenciana retorna la invitació que Tarragona va fer-li el passat Carnaval 2022 com a convidada a la Rua de l’Artesania, conjuntament amb Cartagena i Águilas
El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs Foto: Azahara Palomares - Snik Comunicació.
06/05/2022

Una representació de les comparses del Carnaval de Tarragona participaran aquest cap de setmana als actes del Carnaval de Vinaròs. Després que la localitat decidís ajornar el seu Carnaval el passat mes de febrer amb motiu de la pandèmia de la covid-19, aquest cap de semana el reprèn amb els comparsers i comparseres de Tarragona com a convidats, que desfilaran pels carrers de Vinaròs en un dels actes principals d'aquesta festa declarada d'Interès Turístic Autonòmic.  

D'aquesta manera, la població de Vinaròs ha volgut retornar la invitació que Tarragona va fer aquest passat Carnaval 2022 convidant als Carnavals de Vinaròs, Cartagena i Águilas i participant a la Rua de l’Artesania. 

La comitiva tarragonina estarà encapçalada pel Rei i la Concubina del Carnaval de Tarragona d'aquest 2022, amb els seus penons corresponents, i els acompanyaran representants de fins a 13 comparses de Tarragona (Albada & Carpe Diem, Amics de la Part Alta, Cayo Largo, Colours Fantasy, Colla La Bota, Comparsa Carmelitas, Disc 45, La Ballaruga, La Unió, Nou Ritme, Platinum-Magic Dansa, Som i Serem i Sinhus Sport). A partir de les 21 h de demà dissabte desfilaran pels carrers de Vinaròs en la que s'anomena “La primera gran desfilada de Carnaval”. 

Prèviament, autoritats de l’Ajuntament de Vinaròs rebran en recepció oficial al seu consistori als representants del Carnaval tarragoní traslladats fins allí, acompanyats per la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé. Solé ha volgut destacar “la il·lusió amb què s’ha rebut la invitació per part, tant de l’Ajuntament de Tarragona com molt especialment de les comparses tarragonines”. La consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona ha explicat que “és el primer cop en els 40 anys de Carnaval de la nostra ciutat que una representació surt de Tarragona per mostrar el nostre Carnaval més enllà de les nostres fronteres. Aquests dies han estat traient les pols dels vestits i fins i tot estan preparant una coreografia conjunta, fet mai vist ni a la ciutat ni fora d'aquesta”. 

Imatge de la participació de la comparsa convidada de Vinaròs durant la Rua de l'Artesania al Carnaval de Tarragona d’aquest 2022Foto: Azahara Palomares - Snik Comunicació.

square_img
06/05/2022

El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs

La localitat valenciana retorna la invitació que Tarragona va fer-li el passat Carnaval 2022 com a convidada a la Rua de l’Artesania, conjuntament amb Cartagena i Águilas

Vegeu-ne més
square_img
28/02/2022

El Dol, l'Enterrament i la Crema posaran punt final al Carnaval de Tarragona

Els grups de foc de la ciutat actuaran per primer cop de manera itinerant després de dos anys aquest Dimarts de Dol

Vegeu-ne més
square_img
25/02/2022

Tarragona, a punt per viure el cap de setmana de Carnaval

Tac 12 tv retransmetrà demà en directe la Rua de l'Artesania

Vegeu-ne més
square_img
22/02/2022

La Rua de l’Artesania comptarà amb comparses convidades de diferents carnavals importants de l’Estat

La presentació de la Bóta, el Ninot i la Ninota dona el tret de sortida del Carnaval 2022

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!