EL Carnaval s'instal·la al Mercat

El Carnaval de Tarragona

Des d'avui i fins al 4 de març l'equipament de la plaça Corsini es vesteix de festa

22/02/2019

Avui, divendres 22 a les 18.15 h, a la parada La Teca i la Meca s'inaugura l'audiovisual 'Tarragona abans i ara', un recull de 500 imatges que permetran visualitzar l'evolució de la ciutat, un treball del fotògraf Manuel Lázaro en col·laboració de Segú Chinchilla i que es podrà veure fins al 20 d'abril. Els actes de Carnaval continuaran al Mercat durant tots els dies de festa.

Amb motiu del dia Internacional del Guia s'oferirà una visita a l'edifici del Mercat i altres edificacions modernistes dels voltants.

Del 25 al 27 de febrer, hi haurà un concurs de dibuix infantil 'Menjars de Carnaval' adreçat a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys que s'atreveixin a dibuixar aliments o receptes típiques d'aquests dies.

El dimecres 27, a les 18.30 h, la plaça Corsini serà l'escenari de la presentació del Rei i la Reina de Carnaval. Des d'aquí iniciaran un recorregut amb els Seguicis fins al Palau de Congressos on celebraran la Gala de benvinguda. Serà el primer cop que la ciutat veurà els seus espectaculars vestits.

Dijous Gras (dia 28), a les 12.05 h s'oferirà el tradicional tast de botifarra d'ou, elaborada als obradors dels paradistes del Mercat.

Divendres 1, els paradistes es disfressaran i guarniran els seus locals per protagonitzar el concurs 'Vivim el carnaval al Mercat'. A les 13 h el Rei i la Concubina aniran al Mercat per fer el vermut i puntuar les millors parades.

El mateix dia 1 a la tarda, s'organitzarà la IV Passarel·la de Disfresses dels Voltants del Mercat que convocarà a nens i nenes d'entre 3 i 13 anys amb ganes de passar-s'ho molt bé.

I per últim, dilluns 4 de març a peu de Mercat es realitzarà un sondeig, per recollir les opinions sobre quina comparsa ha de portar el regnat l'any 2020. Comptarà amb l'assistència del Rei i la Concubina, que entregaran el premi als guanyadors del concurs del Mercat.

square_img
05/03/2019

Els samurais de Sinhus Sport guanyen el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2019

En segon lloc ha quedat classificada la comparsa Som i Serem amb la seva 'Fantasia Masai'

Vegeu-ne més
square_img
26/02/2019

La presentació de la Bota, el Ninot i la Ninota dona el tret de sortida al Carnaval de Tarragona

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest matí

Vegeu-ne més
square_img
22/02/2019

EL Carnaval s'instal·la al Mercat

Des d'avui i fins al 4 de març l'equipament de la plaça Corsini es vesteix de festa

Vegeu-ne més
square_img
22/02/2019

La Gala del Rei Carnestoltes, la seva Concubina i els Sèquits se celebrarà al Palau de Congressos

Serà el dimecres, 27 de febrer, a les 20 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!