El proper dissabte 26 de febrer engega el 30è Carnaval de Tarragona 2011

El Carnaval de Tarragona

Fins al 8 de març la ciutat gaudirà de 65 actes

09/02/2011

La 30a edició del Carnaval de Tarragona engegarà el proper dissabte 26 de febrer i es perllongarà fins el dimarts 8 de març. Com cada any, aquest esdeveniment combina la seqüència ritual d’activitats amb espectacles adients en l’ambient festiu del carnaval. En total hi haurà 65 actes -10 més que l’any anterior- i destaca per damunt de tot la celebració del 30 aniversari.

A la roda de premsa d’aquest dimecres també s’ha presentat el Carnestoltes XXX de la comparsa Aquí hi ha marro, Aleix Poblet i la Concubina XVII, de la comparsa Aerodance, Miriam Coello; que han avançat que tenen preparades unes disfresses i unes coreografies molt innovadores.

D’altra banda, la consellera de Festes, Sandra Coloma ha recordat els espectacles: el concert de Rosario Flores, el Circ Cric i Jango Edwards, així com la tradicional Revetlla del dissabte 5 de març i altres actes destacats com són el Concurs de Llançament de mòbils, el Concurs de Drag Queens i evidentment, les Rues i la Disfressa d’Or.

Per a més informació:

square_img
13/02/2018

L'Escola de Ball Nou Ritme amb la seva deesa de l'hivern Skadi guanya el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2018

En segon lloc s'ha classificat la comparsa Cromatic Fusion amb 'El guardià del zodíac i la seva deessa’

Vegeu-ne més
square_img
09/02/2018

Aerodance guanya la Disfressa d'Or 2018

El segon premi va ser per a la comparsa La Ballaruga

Vegeu-ne més
square_img
07/02/2018

Els Xiquets i la Colla La Bóta organitzen el divendres més popular de Carnaval

La Farra dels Ninots recorrerà la Part Alta fins acabar al Ball de Disfresses de la plaça dels Àngels

Vegeu-ne més
square_img
06/02/2018

La presentació de la Bóta i el Ninot i la Ninota donen el tret de sortida al Carnaval de Tarragona

Pere Estadella i Jordina Ros de l’Associació per a la Conservació de les Figures Festives han presentat els elements d’aquest any

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!