"Aqui hi ha marro" i "Ballaruga" guanyadors del Carnaval 2013

El Carnaval de Tarragona

Han estat els primers i segons classificats. A més, s'han otorgat tres premis honorífics i 13 premis a la qualitat ex aequo a 13 comparses.

12/02/2013

Premi Honorífic “Comparsa Constant 2013”. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió de Carnaval, a la comparsa “Petada”.

Premi Honorífic “Participació 2013”. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa “AMPA Escola de Pràctiques”, per aconseguir un total de 302 persones en la Rua de dissabte.

Premi Honorífic “Anècdota 2013”. A la comparsa “Cromatic Fusion”. El premi anècdota es dóna com a reconeixement a la feina de totes i tots els que treballen en el Carnaval que hi són i són imprescindibles, com ara la cosidora de CROMATIC FUSION que amb una punteria inigualable cosia el vestit de la ballarina que amb ritme trepidant no va aturar-se davant el descosit, el fil i l’agulla i mantenia el ritme de la rua de dissabte.

Seguidament s’atorguen els premis a la qualitat, EX AEQUO a les 13 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de dissabte i que intervindran a la Rua de Lluïment del diumenge de Carnaval 2014.

Són, per ordre alfabètic:

• AAVV l’Albada
• AAVV Riu Clar
• Acadèmia de Ball May
• Amics de la Part Alta
• Cayo Largo
• Col•lectiu de dones de Sant Salvador
• Cromatic Fusion
• Grup de dansa i comparsa Aerodance
• Grup de dansa i comparsa Disc 45
• La Unió
• Petada
• Sinhus Sport
• Tarraco Deluxe

D’altra banda, també s’atorguen els següents premis:

SEGON CLASSIFICAT. Trofeu “Ninota de Carnaval” i organització del Sèquit de la Reina durant el Carnaval 2014 Concubina XX, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina de Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa: “La Ballaruga” la temàtica dels quals era El renaixement de l’Imperi Maia.

PRIMER CLASSIFICAT. Trofeu “Ninot del Carnaval” i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes XXXIII i durant el Carnaval de l’any 2014, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació i serà l’encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial, durant els actes de l’Enterrament i la Crema, a la comparsa: “Aquí hi ha marro”, la temàtica del qual era la Celebració xinesa.

square_img
18/02/2021

Pau Ricomà: "Aquest Carnaval diferent ens ha permès conèixer molt més la història de la festa"

L’alcalde de Tarragona ha visitat aquest dijous l’exposició “40 anys d’història. Carnaval de Tarragona” al Refugi 1, amb del president del Port, Josep M. Cruset

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2021

Les set cames de la Vella Quaresma es tallaran en una sèrie audiovisual a partir d'aquest diumenge

El Mercat Central acull la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12

Vegeu-ne més
square_img
12/02/2021

Tarragona celebra els 40 anys del Carnaval amb l'estrena d'un documental històric

Al documental hi han participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, i altres han ofert imatges i vídeos antics

Vegeu-ne més
square_img
11/02/2021

Aquest divendres s’estrena el documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

El gran públic podrà veure l'audiovisual aquest dissabte per Tac12 i les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!