La comparsa Sinhus Sport és la guanyadora de la Disfressa d'Or 2023

El Carnaval de Tarragona

Som i Serem Urban Style ha aconseguit el segon premi de la gala d’enguany, que ha reunit 2.700 persones a la Tarraco Arena Plaça
La comparsa Sinhus Sport és la guanyadora de la Disfressa d'Or 2023 Foto: Paula Ríos
12/02/2023

La comparsa Sinhus Sport és la guanyadora d’aquesta edició de la Disfressa d’Or, una edició molt esperada després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia provocada per la covid 19. Sinhus Sport ha aconseguit el suport del jurat amb la seva proposta titulada “Oceà”. En l’última edició de la Disfressa d’Or, celebrada l’any 2020, aquesta comparsa va quedar en quarta posició.

El segon premi ha anat a parar a la comparsa Som i Serem Urban Style, que ha sortit a l’escenari amb la temàtica “L’època daurada de la pirateria”. Un total de 14 comparses han participat en la gala d'enguany –Albada-Carpe Diem, Amics de la Part Alta, AV Residencial Palau-Torres Jordi, Comparsa Carmelites, Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, Fotem-li Canya, La Ballaruga, Magic Dansa, Nou Ritme, Petada & Peripatètics, Platinum, Sinhus Sport, Som i Serem Urban Style i Spectrum Comparsa– que ha comptat també amb la participació especial del Rei i la Concubina d’aquest Carnaval, a càrrec de Colours Fantasy i Disc 45.

La gala d’aquesta tarda, que ha reunit 2.700 persones, ha recuperat la cara satírica i desenfadada de les anteriors edicions. El tarragoní Roberto Vara ha estat l’encarregat de presentar l’acte i ha connectat amb el públic de la Tarraco Arena Plaça des del primer moment amb l'humor i la màgia com a protagonistes. Vara fa més d'una dècada que recorre el món fent de l'humor i la màgia la seva bandera. Durant la seva trajectòria ha treballat en els creuers més grans del món, ha protagonitzat obres al Liceu i ha presentat congressos de prestigi.

square_img
21/02/2023

El Grup Aerodance i Cromatic Fusion guanyen el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2023

El veredicte s'ha conegut aquest dimarts a la nit a la plaça de la Font, després de la crema dels Ninots i la Bota

Vegeu-ne més
square_img
20/02/2023

El judici, el dol, l'enterrament i la crema posen punt final a la disbauxa d'un Carnaval totalment recuperat

El certamen Drag Queens & Drag Kings es consolida al Teatre Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
16/02/2023

El Carnaval de Tarragona escalfa els motors per a les rues del cap de setmana

Entre altres, torna el ball de màscares, el Carnaval dels petits, la Reial Farra dels Ninots, la Baixada del Pajaritu i el darrer polvo del Rei Carnestoltes i la Concubina

Vegeu-ne més
square_img
14/02/2023

La Bota, el Ninot i la Ninota d'aquest Carnaval 2023 ja són al carrer

Aquest dimecres es recupera la figura del Boter d’Honor, que enguany recau en Alicia Navarro, Quico Pérez i Enric Parès

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!