La Revetlla del Carnaval s'instal·la a la Plaça de la Disbauxa

El Carnaval de Tarragona

Dilluns el certamen Tarragona Drag celebra els seus vint anys
 La Revetlla del Carnaval s'instal·la a la Plaça de la Disbauxa Foto: Francesc Torres.
09/02/2024

Aquest cap de setmana venen els plats forts de Carnaval, amb les Rues de l’Artesania i de Lluïment, així com la divertida Baixada del Pajaritu de dissabte o el darrer ‘polvo’ del Carnestoltes i la Concubina, el diumenge al matí. Però sens dubte una de les cites més esperades i que finalment torna a la programació amb força i amb la voluntat d’instal·lar-se a la Plaça de la Disbauxa, com és la Revetlla del Carnaval.

A partir de les 23 h els DJ Chus i DJ Christian, de la Discoteca Totem, seran els responsables de fer-nos gaudir de tots els hits dels anys 80 i 90, però també d’aquelles músiques que ens han anat acompanyant aquests dies pels carrers de la ciutat. A banda d’aquesta revetlla també n’hi haurà una d’organitzada pels Xiquets de Tarragona a Sedassos el divendres a les 23 h i una altra per la Colla Jove al Cós del Bou el dissabte, a mitjanit.

A banda de la música i la ballaruga, tant dissabte com diumenge podrem gaudir de la Rua de l’Artesania amb 31 comparses i de la de Lluïment, amb 17. I les podrem veure des de l’avinguda Ramón y Cajal i cap a l’avinguda Catalunya, un recorregut que es consolida i serveix per veure de la millor manera la feinada que han dut a terme totes les comparses i comparsers en els darrers mesos. Enguany a més, la Rua de l’Artesania serà retransmesa en directe per TAC12.

Dilluns a la nit arriba la 18a edició del certamen Tarragona Drag al Teatre Tarragona que alhora celebra els vint anys, una gala que acull les millors artistes drag del panorama nacional i local. Una estona abans, a les 20 h a la Plaça de la Disbauxa i obert a tota la ciutadania com a gran novetat, serà el torn del Judici del Rei Carnestoltes a càrrec de la Colla La Bóta, on a més dels Reis també seran jutjades personalitats, autoritats, veïns i veïnes de Tarragona i del país, a través de l’afilada llengua dels seus intèrprets.

Consulteu el programa d'actes complet del Carnaval de Tarragona 2024 (PDF).

square_img
14/02/2024

El Carnaval 2024 s'acomiada com a veritable Festa Major d'Hivern de Tarragona

L’alt nivell de les comparses tarragonines i el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, entre el més destacat

Vegeu-ne més
square_img
13/02/2024

Disc 45 guanya el Concurs de Comparses del Carnaval de Tarragona 2024

Colours Fantasy rep el segon premi

Vegeu-ne més
square_img
09/02/2024

La Revetlla del Carnaval s'instal·la a la Plaça de la Disbauxa

Dilluns el certamen Tarragona Drag celebra els seus vint anys

Vegeu-ne més
square_img
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!