La Rueta infantil dóna pas al cap de setmana de Carnaval

El Carnaval de Tarragona

La Rua de l’Artesania comptarà amb 28 comparses inscrites i més de 1.800 persones desfilant

12/02/2015

El Carnaval dels Petits donarà pas, demà divendres 13 de febrer, als tres dies més trepidants del Carnaval, amb un seguit d’actes i espectacles ben rellevants i esperats per al públic més multitudinari. Així doncs, demà a les 15.30h la Rueta Infantil sortirà al carrer amb la col·laboració de 650 nens i nenes de 8 escoles i llars d’infants de la ciutat (adjuntem ordre), que aniran acompanyats per la representació, també en petit, del Rei Carnestoltes i la Concubina. A mitja tarda hi haurà espectacles per als més petits a la Plaça de la Font i al centre cívic de Sant Salvador.

Ja a la nit, a partir de les 22h, i encara amb entrades a la venta, serà el torn de la Disfressa d’Or, que enguany es trasllada a la Tarraco Arena Plaça, és l’acte on les comparses participants llueixen les seves millors gales. Tot plegat, en el marc d’una gran producció escènica. Un únic passi per poder veure i gaudir les millors disfresses individuals. Comparses participants (per ordre alfabètic): Aquí Hi Ha Marro, AMPA Carmelites, AV L’Albada, Cayo Largo, Colours Fantasy- AV La Granja, Col·lectiu de Dones de Sant Salvador, Comparsa La Unió, Cromatic Fusion, Fotem-li Canya, Grup de Dansa i Comparsa Disc 45, La Ballaruga, La Tàrraco de Luxe, Parc Riuclar, Petada, Sinhus Sport i Som i Serem.

Dissabte 14 de febrer serà el torn de la X Baixada del Pajaritu, que enguany torna a la Baixada de la Peixateria des de la Plaça del Rei i que a partir de les 12h els seus participants lluïran els carretons més esbojarrats i també hauran de dur a terme la Pujada. Tot plegat acabarà amb un vermut de deliberació del jurat.

A la tarda, a partir de les 18h, sortirà la Rua de l’Artesania amb la participació de 28 comparses, més una batucada al capdavant i la participació de més de 1.800 persones desfilant i un públic aproximat de més de 23.000; així mateix es presenta amb un nou recorregut que pretén millorar la visió dels espectadors i un final amb reconeixement per a tots els participants que serà a la Rambla Lluís Companys amb la col·laboració d’un speaker. La nit de dissabte la TAP tornarà a obrir les portes per a la celebració de la Revetlla de Carnaval amb la Ghetto Orchestra i l’obertura del Ball a càrrec del Carnestoltes i la Concubina i un concurs de disfresses amb tots els assistents que s’hi vulguin inscriure.

Diumenge 15 de febrer serà el torn de la Rua de Lluïment a les 19h. L’Itinerari serà el següent: Av. Ramón y Cajal, Font del Centenari i Rambla Nova fins al monument dels castells.

> Tota la informació de Carnaval a http://carnaval.tarragona.cat

D’altra banda, des de l’Empresa Municipal de Transports s’ha fet un treball molt important per tal d’agilitzar i modificar les línies d’autobús que es veuen afectades pel pas de les diferents rues i activitats del carnaval del cap de setmana.

> Al següent enllaç trobareu tota la informació amb cadascun dels plànols: http://emtanemambtu.cat/serveis-especials/carnaval-2013/

square_img
18/02/2021

Pau Ricomà: "Aquest Carnaval diferent ens ha permès conèixer molt més la història de la festa"

L’alcalde de Tarragona ha visitat aquest dijous l’exposició “40 anys d’història. Carnaval de Tarragona” al Refugi 1, amb del president del Port, Josep M. Cruset

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2021

Les set cames de la Vella Quaresma es tallaran en una sèrie audiovisual a partir d'aquest diumenge

El Mercat Central acull la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12

Vegeu-ne més
square_img
12/02/2021

Tarragona celebra els 40 anys del Carnaval amb l'estrena d'un documental històric

Al documental hi han participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, i altres han ofert imatges i vídeos antics

Vegeu-ne més
square_img
11/02/2021

Aquest divendres s’estrena el documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

El gran públic podrà veure l'audiovisual aquest dissabte per Tac12 i les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!