Nota d'aclariment - Web Carnaval

El Carnaval de Tarragona

Arran de les informacions sorgides a les xarxes socials en relació a un treball de fotògraf per al carnaval de Tarragona 2014, l'Ajuntament vol aclarir que aquesta informació que s’ha publicat al web http://carnavaltarragona.cat és una iniciativa privada que pertany a l’empresa Produccions de Catalunya, que no té res a veure amb l’Ajuntament ni amb la web municipal que és: http://carnaval.tarragona.cat. Per tant lamentem la possible confusió que hagi pogut causar als usuaris i professionals de la comunicació, per la semblança d’ambdues webs.

19/02/2014

Arran de les informacions sorgides a les xarxes socials en relació a un treball de fotògraf per al carnaval de Tarragona 2014, des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, es vol aclarir que:

  • Aquesta informació que s’ha publicat al web http://carnavaltarragona.cat és una iniciativa privada que pertany a l’empresa Produccions de Catalunya, que no té res a veure amb l’Ajuntament ni amb la web municipal que és http://carnaval.tarragona.cat. Per tant lamentem la possible confusió que hagi pogut causar als usuaris i professionals de la comunicació, per la semblança d’ambdues webs.
  • L’oferta a la que es refereix -d’acreditar el reporter- anirà supeditada, com en tots els casos, a la decisió de les àrees de Cultura i gabinet de premsa de l’Ajuntament de Tarragona, juntament amb el promotor privat que organitza els tres actes que requereixen d’aquesta acreditació: Disfressa d’Or, concert Muchachito y sus compadres i la revetlla amb la Banda del Coche Rojo; en el moment que fem la difusió corresponent.
  • - Pel que fa a la resta d’actes de carnaval, recordem que d’una banda es fan a la via pública, i per tant no requereixen d’acreditació, o es fan a través d’una entitat que col·labora amb el carnaval, amb qui cal posar-se en contacte en aquest cas.
  • L’Ajuntament recorda que els seus canals oficials per seguir tota la informació del carnaval són:

square_img
13/02/2018

L'Escola de Ball Nou Ritme amb la seva deesa de l'hivern Skadi guanya el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2018

En segon lloc s'ha classificat la comparsa Cromatic Fusion amb 'El guardià del zodíac i la seva deessa’

Vegeu-ne més
square_img
09/02/2018

Aerodance guanya la Disfressa d'Or 2018

El segon premi va ser per a la comparsa La Ballaruga

Vegeu-ne més
square_img
07/02/2018

Els Xiquets i la Colla La Bóta organitzen el divendres més popular de Carnaval

La Farra dels Ninots recorrerà la Part Alta fins acabar al Ball de Disfresses de la plaça dels Àngels

Vegeu-ne més
square_img
06/02/2018

La presentació de la Bóta i el Ninot i la Ninota donen el tret de sortida al Carnaval de Tarragona

Pere Estadella i Jordina Ros de l’Associació per a la Conservació de les Figures Festives han presentat els elements d’aquest any

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!