Obre el termini per participar a la Rua de l'Artesania i a la Rua de Lluïment del Carnaval 2023

El Carnaval de Tarragona

Aquest divendres també s’obren les inscripcions per presentar propostes d’actes per incloure al programa de Carnaval
Obre el termini per participar a la Rua de l'Artesania  i a la Rua de Lluïment del Carnaval 2023 Foto: Azahara Palomares – Snik.
15/12/2022

L'Ajuntament de Tarragona obre aquest divendres 16 de desembre el període d'inscripció de les comparses a la Rua de l'Artesania i la Rua de Lluïment del Carnaval de Tarragona 2023, que tindran lloc els dies 18 i 19 de febrer, respectivament. 

Les inscripcions s’han de formalitzar telemàticament abans del 27 de gener vinent mitjançant la plataforma activitats.tarragona.cat. A través del mateix enllaç, es poden consultar les bases del concurs de comparses participants a la Rua de l’Artesania. Per participar al concurs cal tenir un nombre mínim d'integrants de 20 persones i portar una disfressa de nova creació, entre d'altres requisits. 

La qualitat de la disfressa, la posada en escena, l'impacte visual, el so i il·luminació de la comparsa, el maquillatge i les màscares i l'originalitat de la idea del vestit seran els paràmetres que tindrà en compte la Comissió Artística que valorarà les comparses participants. 

Demà divendres també s’obren les inscripcions per presentar sol·licitud per organitzar actes al Carnaval de Tarragona 2023. 

Les entitats, empreses i establiments que vulguin dur a terme actes relacionats amb aquesta festa i ser inclosos en el programa podran formalitzar electrònicament la seva petició des de demà, 16 de desembre i fins al 2 de gener a través de la web activitats.tarragona.cat 

La formalització de la inscripció no garanteix l'acceptació de l'activitat, la qual serà acceptada sempre que s'adeqüi a criteris tècnics i de programació, i segueixi les recomanacions de l'Ajuntament de Tarragona sobre la minimització de l'impacte acústic a la via pública. 

El Carnaval de Tarragona 2023 es desenvoluparà del 10 al 21 de febrer, recuperant al 100% tots els seus actes tradicionals, després de dues edicions amb restriccions fruit de la pandèmia provocada per la Covid-19.    

Foto: Azahara Palomares – Snik.

square_img
26/01/2023

El Carnaval de Tarragona recupera tots els seus actes tradicionals

Tornen la Disfressa d’Or, la Baixada del Pajaritu i la Rua de Lluïment després de dos anys sense celebrar-se amb motiu de la pandèmia

Vegeu-ne més
square_img
28/12/2022

Dijous surten a la venda les entrades per la Disfressa d'Or

Últims dies per inscriure’s als diferents actes del Carnaval de Tarragona 2023

Vegeu-ne més
square_img
15/12/2022

Obre el termini per participar a la Rua de l'Artesania i a la Rua de Lluïment del Carnaval 2023

Aquest divendres també s’obren les inscripcions per presentar propostes d’actes per incloure al programa de Carnaval

Vegeu-ne més
square_img
06/05/2022

El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs

La localitat valenciana retorna la invitació que Tarragona va fer-li el passat Carnaval 2022 com a convidada a la Rua de l’Artesania, conjuntament amb Cartagena i Águilas

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!