Tarragona és Carnaval

El Carnaval de Tarragona

Del 6 al 16 de febrer es presenta un programa dens, que segueix donant cita tant als actes més tradicionals de la festa com d'altres més innovadors, com la Baixada del Pajaritu, entre d'altres.
08/02/2010

 

El Carnaval de Tarragona del 2010, amb les comparses guanyadores de l’any passat amb Cayo Largo (Rei) i Som i Serem (Reina); arriba amb força i amb un programa dens, que del 6 al 16 de febrer segueix donant cita a tots i cadascun dels actes més tradicionals, alhora que consolida els més innovadors, com la Disfressa d’Or, la Baixada del Pajaritu o el concurs de Drag Queens, entre d’altres.
 
Tot i que enguany el concert de Melendi serà el plat fort de la festa, la revetlla del dissabte a la nit amb Búhos i la Niña del Exsurfista no serà menys exitosa i pel públic encara més jove, la cita de la Rueta, les visites dels Sèquits a les escoles i un taller de disfresses a la Casa de la Festa, seran també molt ben rebuts.
 
Com cada any,  a més, podrem gaudir també de la participació omnipresent en les rues de l’Artesania i de Lluïment que configuren les comparses de la ciutat, que, amb un treball artesà de tot l’any, protagonitzen alguns dels actes més multitudinaris i plurals de l’any.
 
Però el 2010 serà l’any de la nova web. Des de l’Àrea de Festes i Societat de la Informació, s’ha fet un pas més amb la posada al dia del web de carnaval, que representa una eina molt útil per a tothom; tant pel públic avesat a aquesta festa, com per les comparses i entitats participants, així com per les investigacions històriques que se’n puguin desprendre; ja que hi ha una base de dades on es recopila informació dels 30 anys de la festa des de la seva recuperació, amb els cartells i programes de mà; així com un espai on es descriu cadascun dels actes més tradicionals.
 
D’altra banda, en el nou web també es poden trobar fàcilment les bases de tots els concurs del Carnaval 2010 (concurs de comparses, Disfressa d’Or, llançament de mòbils, etc...) i un espai de notícies que es podrà actualitzar en tot moment.

square_img
06/05/2022

El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs

La localitat valenciana retorna la invitació que Tarragona va fer-li el passat Carnaval 2022 com a convidada a la Rua de l’Artesania, conjuntament amb Cartagena i Águilas

Vegeu-ne més
square_img
28/02/2022

El Dol, l'Enterrament i la Crema posaran punt final al Carnaval de Tarragona

Els grups de foc de la ciutat actuaran per primer cop de manera itinerant després de dos anys aquest Dimarts de Dol

Vegeu-ne més
square_img
25/02/2022

Tarragona, a punt per viure el cap de setmana de Carnaval

Tac 12 tv retransmetrà demà en directe la Rua de l'Artesania

Vegeu-ne més
square_img
22/02/2022

La Rua de l’Artesania comptarà amb comparses convidades de diferents carnavals importants de l’Estat

La presentació de la Bóta, el Ninot i la Ninota dona el tret de sortida del Carnaval 2022

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!