Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Civiccleta

Activitats Servei CivicCleta

Proposta d'Activitats del servei CIVICCLETA al Centre Cívic Torreforta per la Tardor 2023:


 

Manteniment bàsic de la bicicleta.

Dissabte 18 de novembre de 11 a 13 h.

Formació de mecànica básica on s’explicaran de manera general les accions necessàries per poder dur a terme un manteniment continuat i exhaustiu dels diferents components de la bicicleta.

INSCRIPCIÓ

 


Manteniment bàsic de la bicicleta NO MIXTE.

Dissabte 9 de desembre de 11 a 13 h.

Formació de mecànica bàsica on s’explicaran les accions necessàries per poder dur a terme un manteniment continuat i exhaustiu dels diferents components de la bicicleta.

Activitat dirigida a dones cis, trans, persones no binàries, queer i altres identitats disidents. Amb el suport de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona.

INSCRIPCIÓ

 


Manteniment bàsic de la bicicleta. Especial transmissió

Dissabte 16 de desembre de 11 a 13 h.

Formació de mecànica de bicicleta amb temàtica especial de transmissió. S’explicaran les accions necessàries per poder dur a terme un manteniment continuat, els problemes més comuns i les seves especificitats. Aspectes com ajustar bé un canvi, cadena, eix pedalier...

INSCRIPCIÓ

 


Manteniment bàsic de la bicicleta. Especial rodes

Dissabte 23 de desembre de 11 a 13 h.

Formació de mecànica de bicicleta amb temàtica especial de rodes. S’explicaran les accions necessàries per poder dur a terme un manteniment continuat, els problemes més comuns i les seves especificitats. Aspectes com el centrat de roda, canvi de radi, tubeless...

INSCRIPCIÓ

 


Manteniment bàsic de la bicicleta. Especial frens

Dimecres 27 de desembre de 10  a 12:30 h.

Formació de mecànica de bicicleta amb temàtica especial de rodes. S’explicaran les accions necessàries per poder dur a terme un manteniment continuat, els problemes més comuns i les seves especificitats. Aspectes com ajustar bé els frens, canvi de cablejat, purga de frens hidràulics...

INSCRIPCIÓ

 


Aprendre a anar amb bicicleta. Adults

Dissabte 25 de novembre i 2 de desembre de 11 a 13 h.

Activitat dirigida a totes aquelles persones adultes que no han tingut mai l’oportunitat d’aprendre a anar amb bicicleta i volen tenir aquest primer contacte o millorar la seva confiança. Garantim que sortireu pedalant! (Edat mínima 16 anys).

INSCRIPCIÓ

 


Aprendre a anar amb bicicleta. Infantil.

27 i 29 de desembre de 12:30 a 14:30 h.

Activitat dirigida als infants que no han tingut mai l’oportunitat d’aprendre a anar amb bicicleta i volen tenir aquest primer contacte o millorar la seva confiança. Garantim que sortireu pedalant! (Edat màxima 16 anys).

INSCRIPCIÓ

 


Pedalada familiar.

Dijous 28 de desembre de 10:30 a 14:30 h.

Pedalada familiar fins a l’Anella de la mediterrània. Convidem a les totes les famílies a pedalar amb els/les més petits/es de la casa des del Centre Cívic de Torreforta fins al llac de l’Anella de la mediterrània. Recorregut aproximat de 6km. Cal portar bici i casc. (Els menors d’edat hauran d’anar amb pare, mare o tutor legal responsable).

INSCRIPCIÓ

 


Planificació de rutes.

Divendres 29 de desembre de 10:30 a 12:30 h.

Taller per aprendre a planificar rutes en bicicleta o a peu. Inclourà el treball amb mapes digitals, que permeten editar els recorreguts, extreure informació bàsica com poden ser els pendents i desnivells, distàncies, incloure missatges o alertes per a altres persones, etc. Entre altres, es presentaran algunes de les principals eines en aquest àmbit: GPXStudio, Cycle.travel, Komoot, Wikiloc o Google Maps.

INSCRIPCIÓ

 


Pedalada nadalenca pels barris de Ponent i l’Horta gran.

Dissabte 30 de desembre de 10:30 a 14:30 h.

Ruta de cicloturisme per Tarragona que travessa àmbits molt diversos, començant per un tram fluvial, remuntant el riu Francolí des de la seva desembocadura fins a l'alçada de Constantí, des d’on travessarem un entorn amb marcat caràcter agrícola, entre aquest municipi i els barris de ponent de Tarragona, on ens endinsarem en un tram urbà fins tornar al punt d’inici, descobrint abans el cor de l’Horta Gran. Es tracta d'un recorregut que vincula espais d'interès natural, paisatgístic, arqueològic, agrícola i urbà, una combinació representativa i variada del nostre territori.

Recorregut de 20km amb dificultat tècnica baixa. Cal portar bicicleta tipus muntanya, aigua i casc. (Els menors d’edat hauran d’anar amb pare, mare o tutor legal responsable).

INSCRIPCIÓ

 

Segells de reconeixement d'administració oberta