Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos URV

Activitats del Campus extens de la URV

Activitats de la seu del Campus Extens de la URV a Tarragona.

A continuació trobareu les activitats que la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, conjuntament amb la seu del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona i el suport de la Diputació, hem preparat per aquesta tardor 2023. 

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dijous 5 d'octubre a les 9 h.

 


Sortida: Tarragona romana

Redescobrirem la Tarragona Romana mitjançant una ruta pels llocs més emblemàtics: muralla, circ, pretori i amfiteatre. De ben segur que aprendrem moltes coses noves i sorprenents! A càrrec de Jordi Vilà Llicenciat en Història, arqueòleg i guia turístic. Membre del GRESEPIA (Grup de Recerca Seminari de protohistòria i arqueologia de la URV) i responsable i soci de l'empresa IBER. Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL. Activitat del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona.

  • Dimecres 18 d’octubre de 10 a 13h (El punt de trobada es comunicarà a les persones inscrites)

INSCRIPCIÓ


Club de lectura - Narrativa breu catalana

Llegirem i comentarem algunes obres de Narrativa Breu Catalana tot compartint i aprenent. A càrrec de l’Escola de Lletres, en col·laboració amb la Biblioteca Pepita Ferrer. Activitat del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona

  • Centre Cívic Torreforta
  • Del 19 d’octubre al 21 de desembre, cada dijous, de 19 a 20h (el dia 7 de desembre es farà pont)

INSCRIPCIÓ


Temps de Bolets

En aquest taller aprendrem a identificar els bolets més reconeguts i les varietats existents al nostre territori. A càrrec d’Ernest Gatell, de l’Associació Micològica de Tarragona. Activitat del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona.

  • Centre Cívic Sant Salvador
  • Sessió teòrica: Divendres 27 d’octubre de 17.30 a 20.30h
  • Sortida al bosc: Dissabte 28 d’octubre durant tot el matí (el punt de trobada i l’hora es comunicarà a les persones inscrites)

INSCRIPCIÓ


Ruta fotogràfica Scan. Traces de l'arqueologia industrial tarragonina

Ruta a peu des de la Tabacalera, passant a l'altra banda del Francolí i arribar al mar. Des d'allí recorrerem part dels polígons industrials Francolí i Entrevies, on veurem i podrem fotografiar sobretot les traces d'arqueologia industrial (més de vint fàbriques dels 40-70 que van desaparèixer amb la crisi del petroli de mitjans del 70) i les lluites obreres i veïnals associades. Arribarem a Torreforta i explicarem els orígens del barri a mitjans dels 40, amb la autoconstrucció de més d’un centenar d’habitatges unifamiliars entre 1945 i 1950. A càrrec de Federico Bardají, historiador i antropòleg social. Activitat emmarcada dintre del Festival SCAN 2023. Activitat del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona.

  • Dissabte 18 de novembre de 10 a 13h

INSCRIPCIÓ


Contacontes: l'Ona vol ser científica

L’Ona és una nena molt curiosa que, gràcies als seus amics Berni el Cranc i Vera la Galera, descobrirà que de gran vol ser científica. Taller familiar amb conta contes i manualitat. A càrrec de Plàncton. Divulgació i Serveis Marins. Activitat del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

 


Coral de la Gent Gran de Sant Pere i Sant Pau

Gaudirem cantant i compartirem una bona estona amb persones amb els mateixos interessos musicals: Habaneres, boleros, cançons tradicionals d’arreu… Activitats recomanada per a persones a partir de 65 anys. A càrrec de Carla Cruells

  • Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau
  • Del 9 d’octubre a l’11 de desembre, cada dilluns de 16 a 17.30 h
  • Concert: dilluns 11 de desembre a les 18.30h

INSCRIPCIÓ

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta