Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Els Centres Cívics continuen oferint els seus serveis amb restriccions

Els Centres Cívics continuen oferint els seus serveis amb restriccions

Els Centres Cívics continuen oferint els seus serveis amb restriccions

Els cursos monogràfics segueixen amb el format virtual i s'hi mantenen els serveis municipals amb cita prèvia, però s'han suspès les activitats prèsencials, públiques i de caràcter cívic
Els Centres Cívics continuen oferint els seus serveis amb restriccions El Centre Cívic de Sant Salvador. Foto: Isaias Mena.
22/10/2020

Els Centres Cívics de Tarragona mantenen les portes obertes tot i que se suspenen les activitats presencials, públiques i de caràcter cívic.  

En compliment a les resolució SLT/2568/2020 i la posterior modificació de 15 d’octubre publicada al DOGC, així com amb el Decret d’alcaldia emès el dia 14 d’octubre sobre noves mesures davant la crisi actual provocada per la COVID-19, la Xarxa d’equipaments de proximitat informa: 

  • Es mantenen les activitats docents organitzades per l’Ajuntament de Tarragona, activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars), activitats d’intervenció socioeducativa i les activitats municipals destinades a gent gran vinculades a la salut. Així com el funcionament de la biblioteca municipal de Torreforta ubicada al Centre Cívic del mateix barri.  
  • Els cursos monogràfics de la Xarxa de Centres Cívics segueixen amb el seu format virtual i per tant no s’aturen.  
  • Es mantenen els serveis municipals amb cita prèvia que s’ubiquen als equipaments i es recomana als altres serveis que no siguin municipals, la utilització de mitjans telemàtics per poder continuar amb la seva tasca.  
  • És manté també l’Escola d’Adults, els serveis d’intervenció socioeducativa i les activitats de gent gran activa amb reducció de ratis i amb totes les mesures que fan referència tant els seus plans sectorials com els decrets municipals.  
  • No es cediran espais dels equipaments per activitats socials, culturals i comunitàries. 

Totes aquestes mesures seran susceptibles de revisió segons evolucioni la situació epidemiològica. 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta