Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Èxit de participació en les sortides de la Primavera Cultural

Èxit de participació en les sortides de la Primavera Cultural

Èxit de participació en les sortides de la Primavera Cultural

La programació de la Primavera Cultural 2018 de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona va finalitzar el dia 9 de juny
15/06/2018

La programació ha assolit, un cop més, els objectius de participació previstos.

Destaca l'èxit d'assistència a l'activitat conjunta amb el Festival Internacional de Tàrraco viva. L'oferta d'entrades i transport gratuït amb l'EMT ha potenciat i facilitat l'assistència de la ciutadania que viu als barris de Tarragona. Les Sortides Culturals de Vermut i Modernisme, en col·laboració amb El Campus Externs de la URV, han servit per fidelitzar el públic que durant aquesta època de l'any aposta per sortir de casa i endinsar-se en la cultura del territori.

En relació als espectacles, el curs de Gòspel ha consolidat la seva trajectòria amb el que ja ve sent un clàssic, el concert de cloenda que va tenir lloc a l'Antic Ajuntament. El Xarxacústic ha destacat aquest any per la qualitat i entusiasme dels artistes amateurs que el formen i que va guanyant adeptes any rere any.

Les Activitats Infantils i Familiars han tingut molt bona acollida. L'espai familiar de 0 a 3 que s'ha estrenat aquest any al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau es tornarà a repetir de cara a la programació de la Tardor 2018. El Dia internacional del joc i la joguina, amb la sortida de les ludoteques al carrer, va permetre donar a conèixer el servei i obrir la participació a infants i famílies que no són usuaris habituals. Les Rondalles i Contes per la Cooperació, de la mà d'Agustí Ferré durant la setmana de Sant Jordi, ha deixat un llegat en forma de llibres cooperatius a totes les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics.

L'exposició Migrants o refugiats? ha rebut la visita de l'alumnat de l'IES Sant Pere i Sant Pau, fet que demostra la sensibilització del centre envers els problemes socials.

Així doncs, amb aquesta programació, la Xarxa de Centres Cívics s'acomiada fins setembre. A partir del dia 25 de juny i fins al dia 1 d'octubre, l'horari dels centres cívics de la ciutat serà de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Us recordem que el dia 13 de setembre a les 9 h comencen les inscripcions per les activitats de la Tardor 2018 a la nostra pàgina web www.tarragona.cat/centrescivics.

Ens trobem al setembre, bon estiu!

 

Comparteix

Fan per tu