Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Torna la Primavera Cultural amb una trentena d'activitats gratuïtes per a tots els públics

Torna la Primavera Cultural amb una trentena d'activitats gratuïtes per a tots els públics

Torna la Primavera Cultural amb una trentena d'activitats gratuïtes per a tots els públics

S’ofereixen 1.800 places i les inscripcions s’obren aquest divendres 20 d’abril
Torna la Primavera Cultural amb una trentena d'activitats gratuïtes per a tots els públics Cartell de la Primavera Cultural dels Centres Cívics
17/04/2018

Del 20 d'abril al 9 de juny esclata novament la Primavera cultural a la Xarxa de Centres Cívics amb 29 activitats per a tots els públics: sortides culturals, concursos, xerrades, espectacles, exposicions i activitats familiars arrodoneixen una programació que es caracteritzarà especialment per ser totalment gratuïta, "circumstància que es dóna bàsicament gràcies a la transversalitat de la proposta, ja que hi intervenen 10 departaments diferents de l'Ajuntament de Tarragona, així com la Universitat Rovira i Virgili, entre d'altres", remarca la consellera responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Ivana Martínez.

Amb aquesta programació s'ofereixen fins a 1.800 places. El fet de realitzar activitats obertes, de caràcter cultural i a l'exterior dels equipaments possibilita l'augment d'aforament en moltes de les activitats.

Les inscripcions a les activitats començaran el divendres 20 d'abril a les 9 h a través del web de Centres Cívics.

Dins del Festival Tarraco Viva, es repeteix l'experiència i s'amplien les places fins a 600. Amb l'activitat Veïns de Roma els participants es traslladaran, a través d'un servei especial de l'EMT, des dels diferents barris de la ciutat al Palau de Congressos. Una activitat pensada per a tota la família on es podrà gaudir d'una recreació sobre la vida diària de l'Antiga Roma.

Destaquen també les dues sortides culturals emmarcades al cicle Vermut i modernisme que, precedides d'una xerrada sobre el Modernisme al Camp de Tarragona, mouran prop de 70 persones per tot el territori.

El 12 de maig, es visitarà el santuari de la Mare de Déu de Montferri i l'Església del Sagrat Cor de Vistabella i, el 9 de juny, l'Institut Pere Mata, tot plegat a través del conveni de col·laboració amb el Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

Les ludoteques municipals de la Xarxa de Centres Cívics i el Departament de Cooperació sumen esforços per acostar a petits i grans un seguit de contes i rondalles on es treballaran valors com la inclusió, cooperació, solidaritat i igualtat. De la mà d'Agus Farré.

El cicle Xarxacústic

El Sansacústic surt enguany del barri de Sant Salvador i es transforma en el Cicle Xarxacústic. Concerts acústics de microformat per a persones amateurs que ens mostren el poder de cantar a cau d'orella que delectarà als públics dels Centres Cívics de Sant Pere i Santa Pau, Sant Salvador i Torreforta. Entrada prèvia amb aforament limitat.

Un any més i després de l'èxit de l'any passat, torna el Certamen literari #365maneresdedirtestimo. Una activitat que compta amb la participació de la Casa de les lletres, l'Escola de lletres, la URV, el PMET, el Museu d'història i la Via T.

El 28 de maig, aprofitant que és el dia Internacional del Joc i la joguina, les ludoteques, sortiran a fer activitats a les places dels barris i patis dels Centres Cívics, amb una proposta de grans jocs o activitats d'esbarjo. Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'IMET dins del projecte Ciutats amigues de la infància.

Comparteix

Fan per tu