Resultats 2006

El Carnaval de Tarragona

Premi Honorífic “COMPARSA CONSTANT 2006”.
La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió Consultiva del Carnaval, a la comparsa “Els Elàstics”, atès que surt al Carnaval des del 1989 –divuit anys seguits-”.

Premi Honorífic “PARTICIPACIÓ 2006“. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió Consultiva del Carnaval, a la comparsa “Sinhus Sport”, atès que ha estat el primer any que ha desfilat i ha sortit al carrer amb 95 comparsers.

Premi Honorífic “ANÈCDOTA 2006”, a la comparsa “La Murga Matutina”, per la seva capacitat d’ironitzar sobre un dels temes de màxima actualitat: les limitacions del tabac.

Seguidament s'atorguen els quinze premis de qualitat a les 15 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2007. El premi consisteix en 300 € per a les comparses classificades de la 5ena. a la 15ena. posició, i una distinció del Carnaval 2006.

La Comissió Artística destaca el fet que entre la comparsa classificada en primer lloc i la classificada en el quinzè, hi ha un estret marge de 9 punts; mentre que pel que fa a la Disfressa d’Or només hi ha 6 punts de diferència entre les cinc primeres classificades. Això denota l’altíssima qualitat oferida per les entitats participants.

Premis de Qualitat:

10
.- Comparsa corresponent a: “Residencial Palau-Torres Jordi”, amb 27 punts.

9.- Comparsa corresponent a “AMPA Mare de Déu del Carme”, amb 28 punts.

EX AEQUO

8.-
Comparsa corresponent a “Amics de la Part Alta”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “Los Duendes”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “La Petada”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “A.VV. L’Albalda”, amb 29 punts.

EX AEQUO

7.-
Comparsa corresponent a “A.VV La Granja”, amb 30 punts.
Comparsa corresponent a “Col.lectiu de dones de Sant Salvador”, amb 30 punts.
Comparsa corresponent a “Els Elàstics”, amb 30 punts.

6.- Comparsa corresponent a "Acadèmia de Ball May", amb 31 punts.

5.-Comparsa corresponent a “La Tàrraco de Luxe”, amb 33 punts.

Premi "DISFRESSA D'OR" a la millor figura individual, valorat amb 450 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" a la comparsa “Som i Serem”, amb 36 punts.

Els membres de la Comissió artística acorden que, atesa la gran qualitat demostrada al mateix nivell d’excel•lència, les dues següents comparses són mereixedores ex aequo del tercer premi, enlloc d’un tercer i un quart:

TERCER PREMI valorat amb 450 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" a les comparses “Disc 45” i “Som i Serem”, amb 34 punts cadascuna.

SEGON PREMI valorat amb 1.500 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit de la Reina del Carnaval 2007 Concubina XIII, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en l’esmentat acte i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa “Grup Aerodance”, amb 35 punts.

PRIMER PREMI valorat amb 2.100 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes XXVI durant la Rua de l'any 2007, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval a l'esmentat acte, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema a la comparsa “Aquí hi ha marro”, amb 36 punts.

square_img
21/02/2023

El Grup Aerodance i Cromatic Fusion guanyen el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2023

El veredicte s'ha conegut aquest dimarts a la nit a la plaça de la Font, després de la crema dels Ninots i la Bota

Vegeu-ne més
square_img
20/02/2023

El judici, el dol, l'enterrament i la crema posen punt final a la disbauxa d'un Carnaval totalment recuperat

El certamen Drag Queens & Drag Kings es consolida al Teatre Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
16/02/2023

El Carnaval de Tarragona escalfa els motors per a les rues del cap de setmana

Entre altres, torna el ball de màscares, el Carnaval dels petits, la Reial Farra dels Ninots, la Baixada del Pajaritu i el darrer polvo del Rei Carnestoltes i la Concubina

Vegeu-ne més
square_img
14/02/2023

La Bota, el Ninot i la Ninota d'aquest Carnaval 2023 ja són al carrer

Aquest dimecres es recupera la figura del Boter d’Honor, que enguany recau en Alicia Navarro, Quico Pérez i Enric Parès

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!