Resultats 2006

El Carnaval de Tarragona

Resultats 2006

Premi Honorífic “COMPARSA CONSTANT 2006”.
La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió Consultiva del Carnaval, a la comparsa “Els Elàstics”, atès que surt al Carnaval des del 1989 –divuit anys seguits-”.

Premi Honorífic “PARTICIPACIÓ 2006“. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió Consultiva del Carnaval, a la comparsa “Sinhus Sport”, atès que ha estat el primer any que ha desfilat i ha sortit al carrer amb 95 comparsers.

Premi Honorífic “ANÈCDOTA 2006”, a la comparsa “La Murga Matutina”, per la seva capacitat d’ironitzar sobre un dels temes de màxima actualitat: les limitacions del tabac.

Seguidament s'atorguen els quinze premis de qualitat a les 15 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2007. El premi consisteix en 300 € per a les comparses classificades de la 5ena. a la 15ena. posició, i una distinció del Carnaval 2006.

La Comissió Artística destaca el fet que entre la comparsa classificada en primer lloc i la classificada en el quinzè, hi ha un estret marge de 9 punts; mentre que pel que fa a la Disfressa d’Or només hi ha 6 punts de diferència entre les cinc primeres classificades. Això denota l’altíssima qualitat oferida per les entitats participants.

Premis de Qualitat:

10
.- Comparsa corresponent a: “Residencial Palau-Torres Jordi”, amb 27 punts.

9.- Comparsa corresponent a “AMPA Mare de Déu del Carme”, amb 28 punts.

EX AEQUO

8.-
Comparsa corresponent a “Amics de la Part Alta”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “Los Duendes”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “La Petada”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “A.VV. L’Albalda”, amb 29 punts.

EX AEQUO

7.-
Comparsa corresponent a “A.VV La Granja”, amb 30 punts.
Comparsa corresponent a “Col.lectiu de dones de Sant Salvador”, amb 30 punts.
Comparsa corresponent a “Els Elàstics”, amb 30 punts.

6.- Comparsa corresponent a "Acadèmia de Ball May", amb 31 punts.

5.-Comparsa corresponent a “La Tàrraco de Luxe”, amb 33 punts.

Premi "DISFRESSA D'OR" a la millor figura individual, valorat amb 450 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" a la comparsa “Som i Serem”, amb 36 punts.

Els membres de la Comissió artística acorden que, atesa la gran qualitat demostrada al mateix nivell d’excel•lència, les dues següents comparses són mereixedores ex aequo del tercer premi, enlloc d’un tercer i un quart:

TERCER PREMI valorat amb 450 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" a les comparses “Disc 45” i “Som i Serem”, amb 34 punts cadascuna.

SEGON PREMI valorat amb 1.500 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit de la Reina del Carnaval 2007 Concubina XIII, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en l’esmentat acte i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa “Grup Aerodance”, amb 35 punts.

PRIMER PREMI valorat amb 2.100 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes XXVI durant la Rua de l'any 2007, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval a l'esmentat acte, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema a la comparsa “Aquí hi ha marro”, amb 36 punts.

square_img
18/02/2021

Pau Ricomà: "Aquest Carnaval diferent ens ha permès conèixer molt més la història de la festa"

L’alcalde de Tarragona ha visitat aquest dijous l’exposició “40 anys d’història. Carnaval de Tarragona” al Refugi 1, amb del president del Port, Josep M. Cruset

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2021

Les set cames de la Vella Quaresma es tallaran en una sèrie audiovisual a partir d'aquest diumenge

El Mercat Central acull la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12

Vegeu-ne més
square_img
12/02/2021

Tarragona celebra els 40 anys del Carnaval amb l'estrena d'un documental històric

Al documental hi han participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, i altres han ofert imatges i vídeos antics

Vegeu-ne més
square_img
11/02/2021

Aquest divendres s’estrena el documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

El gran públic podrà veure l'audiovisual aquest dissabte per Tac12 i les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!