Resultats 2007

El Carnaval de Tarragona

Resultats 2007

Premi Honorífic “COMPARSA CONSTANT 2007”. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a les comparses Associació de Veïns La Unió i, La Ballaruga, atès que surten al Carnaval des del 1991 –disset anys seguits-”.
 
Premi Honorífic “PARTICIPACIÓ 2007“. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa de l’AMPA Cèsar August, per la seva reivindicació dels llapis amb la qual aconseguien una marcada i desinteressada voluntat participativa..
 
Premi Honorífic “ANÈCDOTA 2007”, a la comparsa “Club Vaixell”, per haver sabut rivalitzar amb els dissenys d’Àgata Ruíz de la Prada.
 
Seguidament s'atorguen els tretze premis de qualitat EX AEQUO a les 13 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2007.  Finalment, en procedir-se al recompte de punts, resulten ser catorze premis. El premi consisteix en 325 € i la distinció acreditativa.

Procedim a llegir-los estrictament per ordre alfabètic:
 • Acadèmia de Ball May
 • Amics de la Part Alta
 • AMPA Mare de Déu del Carme
 • Associació de veïns La Unió
 • Associació de veïns l’Albada
 • Cayo Largo
 • Col·lectiu de dones de Sant Salvador
 • Colours Fantasy A.V La Granja
 • Els Elàstics
 • La Ballaruga
 • La Tàrraco Deluxe
 • Los Duendes
 • Petada
 • Sinhus Sport
D’altra banda, també s’atorguen els següents premis:
 
Premi "DISFRESSA D'OR"a la millor figura individual, valorat amb 450 € i trofeu "Ninot del Carnaval" a la comparsa  “Amics de la Part Alta”.
 
SEGON PREMIvalorat amb 1.500 € i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit de la Reina del Carnaval 2008 Concubina catorzena, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en l’esmentat acte i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa “Som i Serem”.
 
PRIMER PREMIvalorat amb 2.100 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes vintisetè durant la Rua de l'any 2008, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval a l'esmentat acte, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema a la comparsa “Disc 45”.

 

 

square_img
18/02/2021

Pau Ricomà: "Aquest Carnaval diferent ens ha permès conèixer molt més la història de la festa"

L’alcalde de Tarragona ha visitat aquest dijous l’exposició “40 anys d’història. Carnaval de Tarragona” al Refugi 1, amb del president del Port, Josep M. Cruset

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2021

Les set cames de la Vella Quaresma es tallaran en una sèrie audiovisual a partir d'aquest diumenge

El Mercat Central acull la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12

Vegeu-ne més
square_img
12/02/2021

Tarragona celebra els 40 anys del Carnaval amb l'estrena d'un documental històric

Al documental hi han participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, i altres han ofert imatges i vídeos antics

Vegeu-ne més
square_img
11/02/2021

Aquest divendres s’estrena el documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

El gran públic podrà veure l'audiovisual aquest dissabte per Tac12 i les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!