Resultats 2007

El Carnaval de Tarragona

Resultats 2007

Premi Honorífic “COMPARSA CONSTANT 2007”. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a les comparses Associació de Veïns La Unió i, La Ballaruga, atès que surten al Carnaval des del 1991 –disset anys seguits-”.
 
Premi Honorífic “PARTICIPACIÓ 2007“. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa de l’AMPA Cèsar August, per la seva reivindicació dels llapis amb la qual aconseguien una marcada i desinteressada voluntat participativa..
 
Premi Honorífic “ANÈCDOTA 2007”, a la comparsa “Club Vaixell”, per haver sabut rivalitzar amb els dissenys d’Àgata Ruíz de la Prada.
 
Seguidament s'atorguen els tretze premis de qualitat EX AEQUO a les 13 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2007.  Finalment, en procedir-se al recompte de punts, resulten ser catorze premis. El premi consisteix en 325 € i la distinció acreditativa.

Procedim a llegir-los estrictament per ordre alfabètic:
 • Acadèmia de Ball May
 • Amics de la Part Alta
 • AMPA Mare de Déu del Carme
 • Associació de veïns La Unió
 • Associació de veïns l’Albada
 • Cayo Largo
 • Col·lectiu de dones de Sant Salvador
 • Colours Fantasy A.V La Granja
 • Els Elàstics
 • La Ballaruga
 • La Tàrraco Deluxe
 • Los Duendes
 • Petada
 • Sinhus Sport
D’altra banda, també s’atorguen els següents premis:
 
Premi "DISFRESSA D'OR"a la millor figura individual, valorat amb 450 € i trofeu "Ninot del Carnaval" a la comparsa  “Amics de la Part Alta”.
 
SEGON PREMIvalorat amb 1.500 € i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit de la Reina del Carnaval 2008 Concubina catorzena, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en l’esmentat acte i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa “Som i Serem”.
 
PRIMER PREMIvalorat amb 2.100 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes vintisetè durant la Rua de l'any 2008, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval a l'esmentat acte, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema a la comparsa “Disc 45”.

 

 

square_img
04/12/2019

Aquest dilluns es posen a la venda les entrades de la Disfressa d’Or

L’acte, un dels més esperats del Carnaval de Tarragona, tindrà lloc a la Tarraco Arena el 16 de febrer de 2020

Vegeu-ne més
square_img
03/12/2019

Obert el període per presentar propostes d’actes al Carnaval de Tarragona 2020

Les inscripcions es poden formalitzar electrònicament fins al 3 de gener

Vegeu-ne més
square_img
05/03/2019

Els samurais de Sinhus Sport guanyen el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2019

En segon lloc ha quedat classificada la comparsa Som i Serem amb la seva 'Fantasia Masai'

Vegeu-ne més
square_img
26/02/2019

La presentació de la Bota, el Ninot i la Ninota dona el tret de sortida al Carnaval de Tarragona

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest matí

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!