Resultats 2012

El Carnaval de Tarragona

Aquesta és la relació dels guardonats:

Primer classificat

Trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes XXXI i durant el Carnaval de l'any 2013, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa: NOU RITME.

Segon classificat

Trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit de la Reina durant el Carnaval 2013 Concubina XIX, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa: COLOURS FANTASY-AVV LA GRANJA.

Premis honorífics

Premi Honorífic “Comparsa Constant 2012”. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa Amics de la Part Alta atès que surt al Carnaval des del 1993.
Premi Honorífic “Participació 2012“. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa APMA Escola de Pràctiques, per aconseguir un total de 250 persones en la Rua del Dissabte.
Premi Honorífic “Anècdota 2012”. a les comparses Colla la Bóta i La Murga Matutina per mantenir viu l’esperit crític del Carnaval i aconseguir-ho d’una manera intel·ligent.

Premis Ex Aequo

Seguidament es van atorgar els premis a la qualitat, Ex Aequo a les 13 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2013. Se’ls va lliurà una distinció acreditativa. Per ordre alfabètic són les següents:

Amics de la Part Alta
ALC La Tàrraco de Luxe
Aquí hi ha marro
Associació Cultural Alma Flamenca
Associació de Veïns L’Albada
Associació de Veïns Riu Clar
Cayo Largo
Col·lectiu de Dones de Sant Salvador
Grup de Dansa i Comparsa Aerodance
Grup de Dansa i Comparsa Disc 45
Residencial Palau – Associació de Veïns Torres Jordi
Som i serem
La Unió

square_img
18/02/2021

Pau Ricomà: "Aquest Carnaval diferent ens ha permès conèixer molt més la història de la festa"

L’alcalde de Tarragona ha visitat aquest dijous l’exposició “40 anys d’història. Carnaval de Tarragona” al Refugi 1, amb del president del Port, Josep M. Cruset

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2021

Les set cames de la Vella Quaresma es tallaran en una sèrie audiovisual a partir d'aquest diumenge

El Mercat Central acull la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12

Vegeu-ne més
square_img
12/02/2021

Tarragona celebra els 40 anys del Carnaval amb l'estrena d'un documental històric

Al documental hi han participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, i altres han ofert imatges i vídeos antics

Vegeu-ne més
square_img
11/02/2021

Aquest divendres s’estrena el documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

El gran públic podrà veure l'audiovisual aquest dissabte per Tac12 i les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!