Resultats 2013

El Carnaval de Tarragona

Aquesta és la relació dels guardonats:

Primer classificat

Trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes XXXIII i durant el Carnaval de l'any 2013, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa: AQUÍ HI HA MARRO.

Segon classificat

Trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit de la Reina durant el Carnaval 2014 Concubina XX, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa: LA BALLARUGA.

Premis honorífics

Premi Honorífic “Comparsa Constant 2013”. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa PETADA.

Premi Honorífic “Participació 2013“. La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió del Carnaval, a la comparsa AMPA Escola de Pràctiques, per aconseguir un total de 302 persones en la Rua del Dissabte.

Premi Honorífic “Anècdota 2013”. a la comparsa CROMÀTIC FUSION. El premi anècdota es dóna com a reconeixement a la feina de totes i tots els que treballen en el Carnaval que hi són i són imprescindibles, com ara la cosidora de CROMÀTIC FUSION que amb punteria inigualable cosia el vestit de la ballarina que amb ritme trepidant no va aturar-se davant el descosit, el fil i l’agulla i mantenia el ritme de la rua de dissabte.

Premi Disfressa d'Or

Trofeu "Ninot del Carnaval" a la millor figura individual a la comparsa CROMÀTIC FUSION.

Premis ex aequo a la Qualitat

Seguidament es van atorgar els premis a la Qualitat, Ex Aequo a les 13 comparses que van obenir millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2014. Se’ls va lliurar una distinció acreditativa. Per ordre alfabètic són les següents:

Acadèmia de Ball May
Amics de la Part Alta
ALC La Tàrraco de Luxe
Associació de Veïns L’Albada
Associació de Veïns Riu Clar
Cayo Largo
Col·lectiu de Dones de Sant Salvador
Cromàtic Fusion
Grup de Dansa i Comparsa Aerodance
Grup de Dansa i Comparsa Disc 45
La Unió
Petada
Sinhus Sport

square_img
21/02/2023

El Grup Aerodance i Cromatic Fusion guanyen el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2023

El veredicte s'ha conegut aquest dimarts a la nit a la plaça de la Font, després de la crema dels Ninots i la Bota

Vegeu-ne més
square_img
20/02/2023

El judici, el dol, l'enterrament i la crema posen punt final a la disbauxa d'un Carnaval totalment recuperat

El certamen Drag Queens & Drag Kings es consolida al Teatre Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
16/02/2023

El Carnaval de Tarragona escalfa els motors per a les rues del cap de setmana

Entre altres, torna el ball de màscares, el Carnaval dels petits, la Reial Farra dels Ninots, la Baixada del Pajaritu i el darrer polvo del Rei Carnestoltes i la Concubina

Vegeu-ne més
square_img
14/02/2023

La Bota, el Ninot i la Ninota d'aquest Carnaval 2023 ja són al carrer

Aquest dimecres es recupera la figura del Boter d’Honor, que enguany recau en Alicia Navarro, Quico Pérez i Enric Parès

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!