Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2019 Oberta la convocatòria, fins al 12 de setembre, dels cursos especials a distància de l'Aula Mentor

Oberta la convocatòria, fins al 12 de setembre, dels cursos especials a distància de l'Aula Mentor

Oberta la convocatòria, fins al 12 de setembre, dels cursos especials a distància de l'Aula Mentor

S'ofereixen els cursos de Cisco CCNA, Linux Essentials i CCNA Cybersecurity Operations
04/09/2019

Tarragona Impulsa ofereix la possibilitat de fer aquests cursos a distància des de la Plataforma Mentor que gestiona des de l'any 2011.

Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a distància a través d'Internet amb una àmplia oferta formativa. L'Aula Mentor de Tarragona neix fruit d'un conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i l'Ajuntament de Tarragona.

CISCO CCNA6

Les activitats docents del curs comencen el 16 de setembre i ja estan disponibles les planificacions a la web centrovirtual.educacion.es. Cada mòdul té una duració de 5 mesos. Per a cursar un mòdul Cisco CCNA6 s'han d'haver-hi superat, prèviament, els mòduls anteriors a Aula Mentor. Els alumnes que desitgin completar cada mòdul han de mantenir activa la matrícula durant els cinc mesos assenyalats.

CCNA CYBERSECURITY OPERATIONS

La matriculació està oberta fins al 12 de setembre o fins a arribar a 40 alumnes. Les activitats docents del curs comencen el 16 de setembre i ja estan disponibles les planificacions a la web centrovirtual.educacion.es. El curs té una durada de 5 mesos.

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones interessades a iniciar-se o perfeccionar els conceptes i la pràctica de la ciberseguretat. És recomanable que l'alumnat tingui coneixements bàsics dels sistemes operatius Linux i Windows, coneixement en xarxes socials equivalents als mòduls 1 i 2 del CCNA R&S.

LINUX ESSENTIALS

Una nova convocatòria de "Linux Essentials", curs d'introducció del sistema operatiu Linux. El curs té una durada de 4 mesos, durant els quals és necessari tenir activa la matrícula permanentment. Ja estan disponibles les planificacions a la web centrovirtual.educacion.es. La matriculació està oberta fins al 30 de setembre.

Inscripcions a la seu elecrònica de l'Ajuntament de Tarragona

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat