Esteu aquí: Inici Empresa Programa Tarragona Open Future_

Programa Tarragona Open Future_

Aquest programa d'acceleració empresarial forma part de la plataforma global Telefònica Open Future_

 

El programa Tarragona Open Future s’adreça a emprenedors i empreses que tenen un projecte relacionat amb els vuit reptes que es plantegen a la convocatòria d’aquesta tercera edició. Els reptes d'aquesta nova convocatòria cerquen projectes de base tecnològica que donin resposta a les demandes actuals d'àmbits com la mobilitat, l'esport i la salut, l'eficiència energètica o la gestió del patrimoni, entre d'altres. Tots els reptes estan vinculats amb necessitats reals de la societat i el teixit empresarial.

Els projectes que accedeixin al programa, un màxim de 8, disposaran de 6 mesos intensius de mentoring, assessorament especialitzat, formació, networking i trobades amb inversors, entre d’altres recursos, per donar-los suport en el desenvolupament de la idea de negoci.

Tarragona Open Future forma part de l’àmplia escala de serveis de suport a l’emprenedoria que Telefònica posa a disposició de les startups de 17 països. El programa facilita visibilitat i possibilitats d’accés a finançament a nivell internacional, a més d’altres eines que contribueixen a convertir les idees en empreses d’èxit. L’Ajuntament de Tarragona ha apostat per aquest programa per posar a disposició dels emprenedors del territori recursos de primer nivell per desenvolupar idees de negoci de base tecnològica i contribuir a la creació d’un tipus d’empresa que genera ocupació de qualitat.

Properament s'obrirà la nova convocatòria.

En el següent vídeo hi trobaràs més informació sobre les activitats que es desenvolupen a Tarragona Open Future i el seu crowdworking Green M1.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat