Esteu aquí: Inici Empresa Programa Tarragona Open Future_

Programa Tarragona Open Future_

Aquest programa d'acceleració empresarial forma part de la plataforma global Telefònica Open Future_

El programa Tarragona Open Future s’adreça a emprenedors i empreses que tenen un projecte relacionat amb els vuit reptes que es plantegen a la convocatòria d’aquesta tercera edició.

Els reptes d'aquesta nova convocatòria cerquen projectes de base tecnològica que donin resposta a les demandes actuals d'àmbits com la mobilitat, l'esport i la salut, l'eficiència energètica o la gestió del patrimoni, entre d'altres. Tots els reptes estan vinculats amb necessitats reals de la societat i el teixit empresarial.

Els projectes que accedeixin al programa, un màxim de 8, disposaran de 6 mesos intensius de mentoring, assessorament especialitzat, formació, networking i trobades amb inversors, entre d’altres recursos, per donar-los suport en el desenvolupament de la idea de negoci.

Tarragona Open Future forma part de l’àmplia escala de serveis de suport a l’emprenedoria que Telefònica posa a disposició de les startups de 17 països. El programa facilita visibilitat i possibilitats d’accés a finançament a nivell internacional, a més d’altres eines que contribueixen a convertir les idees en empreses d’èxit.

L’Ajuntament de Tarragona ha apostat per aquest programa per posar a disposició dels emprenedors del territori recursos de primer nivell per desenvolupar idees de negoci de base tecnològica i contribuir a la creació d’un tipus d’empresa que genera ocupació de qualitat.

Properament s'obrirà la nova convocatòria.

Tarragona Open Future 3ª edició 2018

Tarragona Open Future 2ª edició  2017

Amb més informació sobre les activitats que es desenvolupen a Tarragona Open Future i el seu crowdworking Green M1.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat