Esteu aquí: Inici Empresa Mesures de suport a pimes i autònoms

Mesures de suport a pimes i autònoms

Aquí trobaràs informació sobre tots els ajuts i mesures que es posin en marxa per donar suport a tots els negocis obligats a tancar o que vegin reduïda la seva facturació pels efectes del coronavirus

Totes les mesures estan ordenades segons l'Administració que les ofereix.

AJUNTAMENT

1. No es cobrarà la taxa de terrasses i ocupació de via pública a bars i restaurants mentre duri l'obligatorietat de tancament d'aquestes activitats.

2. No es cobrarà la taxa de la brossa als establiments obligats a tancar segons el Reial decret 463/2020, de 14 de març.

3. Es garanteix el cobrament a tots els treballadors i treballadores de les empreses contractades per l'Ajuntament, independentment de la situació d'activitat en què es trobin.

4. El termini de cobrament obligatori de taxes i impostos municipals s'estableix del 15 d'abril al 6 de juliol. Així mateix s'han aprovat una sèrie de canvis i facilitats per a realitzar el pagament de tributs municipals que podeu consultar aquí


5. Subvenció directa a propietaris de locals comercials llogats a empresaris de comerç per reducció de la quota mensual del lloguer del local comercial durant l'estat d'alarma COVID-19.
El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 03.06.2020

6. Subvenció directa - ajuts a la participació a l'aplicació 'SomComerçTGN'.
El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 03.07.2020

 

Generalitat

 

Estat

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat