Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Programes d'incubació i acceleració empresarial

Programes d'incubació i acceleració empresarial

Programa Explorer

És un programa d'incubació empresarial impulsat al territori per Santander Universidades, la Universitat Rovira i Virgili i l'Ajuntament de Tarragona, de la mà de Tarragona Impulsa. Anualment s'obre la convocatòria perquè hi puguin participar persones joves, de fins a 31 anys, amb inquietud i iniciativa emprenedora. Durant els 4 mesos de durada les persones participants aprenen a generar idees de negoci, validar-les al mercat i donar les primeres passes per crear un negoci, seguint metodologies de cocreació i design thinking. 

Programa Tarragona Open Future

El programa Tarragona Open Future s’adreça a emprenedors i empreses que havent iniciat una nova activitat empresarial, innovadora al territori i amb base tecnològica, volen accelerar el seu creixement seguint un programa d'acompanyament personalitzat durant el que treballaran per millorar l'estratègia global de màrqueting, l'organització interna, l'estructura jurídica, la direcció i gestió financera i les competències personals. 

Programa Tarragona Economia Social i Solidària-TESS

Programa de formació i acompanyament per a projectes emprenedors en l'àmbit de l'economia social i solidària. Cada mes de juny, Tarragona Impulsa selecciona entre 8 i 12 projectes empresarials relacionats amb la innovació social per acompanyar-los en el procés de validació i entrada al mercat de la seva proposta de servei o producte. 

Empreses amb futur, Tarragona 2030

Programa d’acompanyament adreçat a microempreses i treballadors i treballadores autònoms per millorar la competitivitat i resiliència, amb estratègies de negocis i plans d’acció efectius per a entorns complexos i canviants.  

Segells de reconeixement d'administració oberta