Programa EXPLORER 2023-2024

 • DATES: de gener a abril de 2024
 • DEDICACIÓ: 8-10 hores a la setmana (durant 12 setmanes)
 • PREU: Gratuït. Finançat per Santander Universitats
 • FORMAT: Semipresencial

Explorer

El programa Explorer t’ajuda a experimentar l’emprenedoria com a opció professional. Durant 12 setmanes, treballaràs la teva idea i la transformaràs en una solució que contribuirà als ODS 2030.

Contingut del programa

Bienvenidx

En la setmana prèvia de l’inici del programa, podràs accedir a material multimèdia del programa
Get ready. Durant la primera secció del programa, aprendràs a organitzar-te en comunitat, a examinar l’ètica amb què ha d’envoltar-se qualsevol projecte i et prepararàs per explorar el potencial de teva idea.

Research

En aquesta secció, mitjançant diferents processos d’investigació, identificaràs al teu client potencial i construiràs la teva proposta de valor.

Fix & Build

Aquesta secció et guiarà a construir un producte mínim i a prototipar la teva solució; treballaràs amb l’objectiu d’apropar la teva proposta als teus clients amb les últimes tècniques de màrqueting i comunicació.

Monetize

Ho coneixeràs tot del model de negoci i les possibilitats de financiació, a part d’aprendre a desenvolupar les projeccions financeres del teu projecte.

Storytelling

Aprendràs a explicar la teva solució als teus clients, als tus potencials partners, a possibles inversors i a les persones que van a decidir si tu (i el teu equip) entreu a formar part d’Explorer Fellows. Si hi pots entrar, gaudiràs d’una setmana de formació i immersió a un hub d’emprenedoria europea a l’estiu de 2023 i podràs continuar amb l’experiència Explorer de manera intensiva: l’EIA (European Innovation Academy) Oporto, a Portugal.

Objectius

En finalitzar les 12 setmanes de durada del programa, si completes totes les activitats, aconseguiràs validar si la teva idea pot ser un negoci viable.

A qui va dirigit

 • A joves de 18 a 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu al món.
 • A qualsevol estudiant que vulgui entendre els beneficis i oportunitats que ofereix l’emprenedoria.
 • A persones a qui els agradi la tecnologia i que vulguin experimentar amb la seva solució i explorar les possibilitats de convertir-la en un projecte global.
 • A estudiants de l’àmbit de les humanitats que vulguin transformar la seva passió en la seva forma de vida i construir un projecte sostenible.
 • A nòmades digitals que vulguin explorar el món.
 • A investigadors que vulguin convertir els seus descobriments en negocis sostenibles.
 • A emprenedors que vulguin validar si la seva solució pot tenir un impacte a la societat.

Explorer és per a tu?

Definitivament, sí. Emprendre no és per a tothom; Explorer, sí.

Coneix-te dotze setmanes per intentar-ho, equivocar-te, aprendre, inspirar-te i per convertir la teva idea en una cosa tangible i entendre si podria arribar a ser una potencial font d'ingressos.

INSCRIU-T'HI

Segells de reconeixement d'administració oberta