Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Promoció de l'Economia Social i Solidària (ESS) Beques per impulsar l’ESS

Beques per impulsar l’ESS

Línies per a la creació i consolidació de projectes

Per impulsar l’Economia Social i Solidària, l'Ajuntament ha creat un programa de beques a fi de dotar de suport econòmic els projectes empresarials en les seves fases inicials. Es tracta de beques per a l’emprenedoria destinades als millors projectes participants corresponents al programa Tarragona Economia Social i Solidària, i per a la consolidació empresarial per a projectes d’Economia Social i Solidària que tinguin entre 18 i 60 mesos d’antiguitat.

Per conèixer les característiques i requisits per presentar-vos a aquest programa, podeu consultar:

  • Bases (properament)
  • Convocatòria (properament)

Convoquem dues línies

Línia Crea

Poden participar en la convocatòria les persones, físiques i/o jurídiques, que hagin finalitzat el programa Tarragona Economia Social i Solidària, amb una assistència mínima del 75 % del total d’hores programades de formació, i emprenguin un projecte amb una idea de negoci emmarcada en l’Economia Social i Solidària.

Poden accedir a la línia Crea projectes de nova creació, així com iniciatives de fins a 18 mesos d’antiguitat en el moment de publicació de la convocatòria, sempre que es tracti de projectes col·lectius amb un mínim de 2 persones. 

Cal veure les bases per conèixer els detalls.

  • Formulari d'inscripció (properament)

Línia Consolida (beques a la consolidació empresarial)

Poden participar en la convocatòria les entitats i empreses de l’Economia Social i Solidària de Tarragona i entorn que tinguin entre 18 i 60 mesos d’antiguitat en el moment de publicació de la convocatòria de beques. Per optar a aquesta línia no caldrà haver participat en les accions formatives del programa TESS.

  • Formulari d'inscripció (properament)
Segells de reconeixement d'administració oberta