Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Promoció de l'Economia Social i Solidària (ESS) Conveni i col·laboracions

Conveni i col·laboracions

CoopCampConveni de cooperació amb CoopCamp

Coopcamp és un servei públic present a tot Catalunya que té l’objectiu d’impulsar el cooperativisme i l’Economia Social i Solidària, tot acompanyant la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores.

Gràcies al conveni, a les instal·lacions de Tarragona Impulsa comptem amb la presència de l’ateneu cooperatiu CoopCamp, amb qui treballem conjuntament i donem suport a iniciatives per promoure l’Economia Social i Solidària.

Si voleu crear una cooperativa, podeu contactar directament amb CoopCamp a través de la seva pàgina web. Però, si teniu dubtes sobre com voleu constituir-vos, des del nostre servei Crea Empresa us assessorarem sobre la fórmula jurídica més adequada per a vosaltres.

Col·laboració amb La Teulada per incentivar l'ESS a la ciutat

Tarragona Impulsa busca establir relacions amb el teixit de l’Economia Social i Solidària de la ciutat, per ajudar a enfortir i consolidar els projectes que es consideren d'utilitat pública.

L’any 2021 ha nascut a Tarragona, La Teulada. Aquesta entitat aglutina diversos projectes en l'àmbit de l’Economia Social i Solidària. Aquesta entitat neix com a pol cooperatiu que es proposa impulsar l’Economia Social i Solidària a la ciutat sobre la base de 3 eixos principals:

  • Potenciar la cooperació a escala local per facilitar la creació de projectes conjunts i útils per a la ciutat.
  • Donar resposta a les necessitats de cadascuna de les entitats que en formen part, però cercant el bé col·lectiu.
  • Ser una organització interlocutora amb l’Administració i altres agents de la ciutat, i treballar per afavorir l’aterratge de polítiques públiques per al foment de l’Economia Social i Solidària a Tarragona.

En l’acord establert entre l'Ajuntament de Tarragona i La Teulada per dinamitzar programes de promoció de l’Economia Social i Solidària a la ciutat s’hi concreta:

  • Suport econòmic i tècnic per habilitar la seu social de La Teulada amb la voluntat que esdevingui l’espai referencial de l’Economia Social i Solidària de la ciutat; és per això que el 2021 s'ha aprovat un ajut puntual destinat a aquest projecte.
  • Se cerca la col·laboració publico comunitària perquè l'espai pugui acompanyar projectes que es creïn a Tarragona en l'àmbit de l’Economia Social i Solidària, arran dels programes de suport impulsats per l’Ajuntament-Tarragona Impulsa i CoopCamp.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta