Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Promoció de l'Economia Social i Solidària (ESS) Programa Tarragona Economia Social i Solidària (TESS)

Programa Tarragona Economia Social i Solidària (TESS)

Si tens una idea de negoci en el marc de l’Economia Social i Solidària, participa en el programa Tarragona Economia Social i Solidària (TESS) i t’acompanyarem a fer-la realitat!

El programa de formació i acompanyament a l’emprenedoria en projectes d’economia social i solidària (ESS) va néixer l’any 2018 sota el nom de Tarragona Innovació Social amb la idea d’ajudar a aquells emprenedors i emprenedores del territori amb una idea de negoci sota els principis de l’economia social i solidària.

L’any 2021 el seu nom evoluciona a l’actual TESS.

En què consisteix el programa?

El TESS és un programa gratuït d’acompanyament a l’emprenedoria de projectes d’economia social i solidària a la ciutat de Tarragona i entorn. Compta amb la col·laboració de CoopCamp, tant en la formació com amb l’acompanyament i assessorament tècnic.

Consisteix en tretze sessions formatives presencials de 2,5 hores enfocades en la consolidació de les idees de negoci de les persones participants, i també en l’acompanyament tècnic dels equips de Tarragona Impulsa i CoopCamp.

A qui va adreçat?

  • Persones emprenedores i col·lectius que tingueu una idea i vulgueu iniciar un projecte projecte amb impacte social, ambiental o cultural positiu
  • Empreses socials de recent creació (amb menys de divuit mesos d’antiguitat).
  • Entitats socials que volen llençar una primera línia de negoci.

Què t’oferim?

  • Espai d’incubació a l’espai de treball del pol cooperatiu de la ciutat de Tarragona al millor projecte o iniciativa.
  • Premis TESS. Dotació econòmica per a les 3 millors iniciatives.

Calendari

  • Període d’inscripcions: del 6 al 20 de març.
  • Entrevistes de selecció: finals de març.
  • Inici: el dia 12 d’abril amb la sessió informativa i continua tots els dilluns, dimecres i divendres del mes d’abril fins al 12 de maig en horari de 9.30 a 12 h.
  • Les sessions tindran lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa. Edifici de La Tabacalera (Avinguda Vidal i Barraquer s/n, M1).

PREINSCRIPCIONS

pREU

Gratuït.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i compta amb el suport del departament d’empresa i treball.

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball


Empreses participants en les diverses edicions

Segells de reconeixement d'administració oberta