Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Transformació digital

Transformació digital

Programa adreçat a les empreses de Tarragona per millorar la seva activitat econòmica i la seva competitivitat.

El Programa Transformació Digital de Tarragona Impulsa es desenvolupa en 3 accions diferents:

  • Creació d’una enquesta per saber en quin nivell de transformació digital estan les empreses de la ciutat de Tarragona.
  • Ajuts a la transformació digital per a aquelles microempreses i treballadors/es autònoms que hagin dut a terme un procés d’aquest tipus.
  • Formacions en línia i presencials en aquest àmbit per millorar la seva competitivitat i la seva activitat econòmica.

Qui s’hi pot apuntar?

L’enquesta pretén saber en quin nivell de transformació digital es troben les empreses de la ciutat de Tarragona, sense importar ni la mida ni el sector de l’empresa.

Quant als nous ajuts a la transformació digital, van dirigits a treballadores i treballadores autònoms i microempreses amb centre de treball i domicili fiscal a la ciutat de Tarragona, que tinguin fins a 9 treballadors/es i amb un volum de negoci anual fins a dos milions d’euros.

Pel que fa a les formacions, després d’haver analitzat les necessitats formatives entorn els processos de digitalització de les empreses, des de Tarragona Impulsa es presenta un el programa dissenyat a mida, que ofereix diferents opcions i eines per millorar l’activitat econòmica de les empreses i fer-les més competitives.

Segells de reconeixement d'administració oberta