Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Transformació digital apartats Ajuts a la transformació digital

Ajuts a la transformació digital

En què consisteixen?

Són ajuts que es calcularan segons la puntuació obtinguda i a partir de les despeses justificades en el moment de la sol·licitud.

Com aconseguir la puntuació

  • Fins a 18 punts per la valoració del projecte (haureu d'omplir l'annex 1, que trobareu al formulari de sol·licitud).
  • Fins a 7 punts per la generació d'ocupació.
  • Fins a 5 punts per pertinença a col·lectius en situació d'especial vulnerabilitat.

Les despeses subvencionables

Només es tindran en compte les factures amb conceptes que responguin de manera indubtable a la naturalesa de l’activitat subvencionada

Despeses de serveis de consultoria, disseny, implementació i formació relatives al procés de transformació digital. Com a guia es faciliten els següents exemples:

  • En els serveis de comerç electrònic, per haver rebut assessorament especialitzat i individualitzat que contribueixi a la comercialització de productes i serveis a través d’Internet. S’inclouen aspectes operatius, solucions i serveis tècnics, logístics i legals que garanteixin l’èxit d’una botiga en línia.
  • En els serveis de màrqueting digital, s’inclou haver rebut l’assessorament personalitzat i especialitzat per a la definició i implementació d’un pla de màrqueting digital, creació, disseny i posada en marxa d’una pàgina web, aplicació mòbil i serveis de community manager per la creació de campanyes a les xarxes socials.
  • En serveis de digitalització de processos interns del negoci, que impliquin l’anàlisi, planificació, incorporació i formació de solucions tecnològiques del tipus ERP i/o CRM.
  • En serveis de confiança digital, consultoria per a la definició de la política de seguretat digital de l'empresa (ciberseguretat), adequació jurídica i marc normatiu (RGPD).
  • En serveis vinculats a l'economia de la dada, consultoria per al procés de recollida i analítica de dades (Big Data).
Segells de reconeixement d’administració oberta