Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Transformació digital Iniciatives en què participem

Iniciatives en què participem

DIGITAL IMPULSE HUB       

El Digital Impulse Hub (DIH) és una aliança de diferents organismes com cambres de comerç, universitats administracions locals. El seu objectiu és oferir suport i assessorament a les pimes i l’administració local de Catalunya. Analitzem els seus reptes i objectius, proporcionem solucions digitals i cerquem els recursos per recolzar-les en els processos de transformació digital. L’Ajuntament forma part del DIH des de Desembre de 2021.

Serveis

Acompanyament i orientació de solucions digitals

El DIH ofereix un servei d´acompanyament gratuït per a pimes i empreses de menys de 3.000 treballadors, amb la participació de tota la xarxa de cambres de comerç de Catalunya.

Networking

Organització d’ activitats regularment amb l’objectiu de crear xarxa entre diferents persones i empreses, facilitant la innovació i la transferència tecnològica.

Formació

El DIH ofereix un extens catàleg de formacions en competències digitals bàsiques, especialitzades i avançades al qual pots accedir de forma gratuïta.

Finançament

Orientació i suport en el finançament de projectes de digitalització.

Més informació

CLUSTER TIC CATALUNYA SUD    

El TICSud és el clúster tecnològic del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Va ser fundat lʼany 2014 per les principals empreses tecnològiques del territori. Actualment ha crescut fins estar format per una seixantena d’empreses que generen més de 2000 llocs de feina directes. L’Ajuntament de Tarragona es va incorporar al Clúster TIC en qualitat de soci el juliol de 2021.

Eixos d’Acció

Formació

Jornades i bootcamps de formació tècnica, digital i tecnològica adreçada a la captació de talent i formacions per potenciar les competències dels equips humans de les empreses del Clúster.

Networking

Activitats i accions amb la intenció de crear sinergies i facilitar la interacció entre les persones i empreses de referència del sector tecnològic de la Catalunya Sud

Atracció d’inversions

Facilitar la captació d'inversions donant suport a les empreses interessades en créixer o establir-se al territori del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Captació de projectes Internacionals

Accedir a projectes relacionats amb les Noves tecnologies, d’àmbit nacional i internacional d'impacte pel territori i promoure oportunitats comercials pels socis.

Més informació 

Segells de reconeixement d'administració oberta