Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Formació

Accions formatives

Tota la informació sobre els cursos i el programes de formació, orientació i ocupació que s'ofereixen des de Tarragona Impulsa

Tarragona Impulsa t'ofereix una àmplia oferta formativa per tal de garantir la competitivitat empresarial i la millora de l'ocupabilitat de les persones aturades i actives que s'adrecen al nostre servei. En aquest apartat en trobaràs tota la informació.

A més, també oferim...

  • Cursos, jornades, càpsules formatives per ajudar-te a crear la teva pròpia empresa. Aquestes formacions estan subvencionades pel programa Catalunya Emprèn, amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Tarragona. Periòdicament posem a disposició de les persones emprenedores sessions formatives. 
  • Tallers i càpsules de cerca de feina. Intentem facilitar-te la cerca de feina a través de la nostra borsa de treball, l'aula de cerca de feina, els tècnics d'orientació laboral i les càpsules formatives.
  • Fira de Formació Professional. Camins d'FP. La Fira Camins d'FP és una iniciativa territorial que cada any es realitza a un dels municipis de les entitats locals organitzadores. Podeu consultar l'oferta de formació dels diferents centres del Camp de Tarragona.
Segells de reconeixement d'administració oberta