Esteu aquí: Inici Ocupació Servei d'orientació i intermediació laboral - Borsa de treball / COVID-19

Servei d'orientació i intermediació laboral - Borsa de treball / COVID-19

 

Donada la situació actual, el procediment per formar part de la Borsa de Treball i rebre informació sobre ofertes que requereixin el vostre perfil és el següent

 

 1. Aquí et pots inscriure o registrar a la borsa de treball
 2. Quan es torni a obrir el Servei d’Orientació al públic, haurà de participar en la "Sessió de benvinguda" (procediment obligatori) per completar i finalitzar la inscripció i rebre tota la informació necessària sobre el servei.
 3. Consulta les ofertes de feina

 

El Servei d'Orientació continuem realitzant accions formatives, en aquest cas de forma virtual, on es treballen tota mena d'aspectes i eines per a treballar i millorar la cerca de feina.


Impulsa't per la feina

Modalitat: on-line
Plataformes: meet i classroom

Contingut: 
Sessió 1 dimarts 21 de juliol - L' Objectiu Laboral: Parlarem de la importància de marcar-se un objectiu a assolir. De les característiques del Mercat Laboral actual, les competències més valorades, i de com detectar les pròpies competències. 
 
Sessió 2 dijous 23 de juliol - Eines de Presentació i Canals de Cerca de Feina: revisarem els trucs de les eines de presentació a les empreses més habituals com són el currículum, la carta de presentació, videocurrículum, xarxes socials, i la trucada telefònica, i també revisarem els canals de cerca de feina existents.
 
Sessió 3 dimarts 28 de juliol - Planificació i Procés de selecció (I): parlarem de quins recursos tenim per a la bona planificació i la seva importància en la cerca de feina. I dintre del tema Procés de Selecció (I) tractarem  les proves professionals, tests psicotècnics i dinàmiques de grup.
 
Sessió 4 dijous 30 de juliol - Procés de selecció (II): dedicarem la sessió a parlar sobre l'entrevista presencial i virtual.
 
Les persones interessades poden escriure un correu a borsadetreball@tarragona.cat 

Coneixements tecnològics: 
Si encara no estás familiaritzat amb amb aquest tipus de modalitat, no et preocupis, el dia 20 de juliol de 11 a 13 hores els participants definitius rebreu un enllaç de la plataforma per poder fer proves (audio i càmara, i funcionament en general)  i es resoldran tots els dubtes tècnics que pogueu tenir. 

 

Informàtica bàsica per a la cerca de feina

 1. Com enviar un document (CV) per correu electrònic
 2. Com fer el currículum amb un processador de text
 3. Com convertir un document de text en un PDF

 

Altres eines i recursos per la cerca de feina

 1. Elaborar un videocurrículum
 2. Com utilitzar les xarxes socials en la cerca de feina
 3. I ara, de què treballarè?
 4. Competències post Covid-19
 5. Vuit claus per una entrevista de selecció de manera telemàtica

 

També un apartat amb informació general per aturats i treballadors on pots trobar borses de treball actuals o altres informacions d'interès.

Si necessiteu realitzar alguna consulta o treballar algun aspecte relacionat amb la cerca de feina, seguim oferint orientació personalitzada mitjançant el correu borsadetreball@tarragona.cat

Si el que us interessa és participar en cursos i programes de formació, ocupació o d'orientació, podeu consultar i inscriure-us a l'apartat de formació, ens posarem en contacte quan tinguem la data actualitzada,

Si el que necessiteu és trobar el/la candidat/a perfecte per treballar a la vostra empresa, podeu consultar l'apartat "Necessites personal?" o posar l'oferta aquí

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat