Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Qui som? Contacte

Contacte

Contacte


Tarragona Impulsa

Espai Tabacalera Av. Vidal i Barraquer s/n, M1(Magatzem 1, 2n pis)

 

Formulari de contacte

Si vol rebre informació en temes d'emprenedoria (pla d'empresa, ajudes...), pots consultar Crea empresa.

Si el que vols és informació sobre espais disponibles per realitzar la teva activitat empresarial (espai coworking, despatxos, sales de reunions...), pots consultar l'apartat Espai Coworking.

Per inscriure't a la borsa de treball, consultar ofertes i accedir al servei d'orientació i intermediació, necessites realitzar la inscripció a les nostres instal·lacions; aquí pots consultar-ne horaris.

Per fer la inscripció a cursos o programes pots consultar l'apartat formació.

Si ets una empresa i busques personal aquí trobaràs el formulari que has de fer arribar a borsadetreball@tarragona.cat.

Per rebre més informació relacionada amb el servei o resoldre algun dubte omple aquest formulari; un tècnic de Tarragona Impulsa es posarà en contacte amb tu.

Dades personals

El/la sota-signant declara que les dades consignades són certes i autoritza l'SMO i el Viver d'Empreses per a la seva inclusió a la Base de dades dels respectius serveis d'acord amb el previst a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i a la seva utilització per a la informació d'accions de formació/ocupació. Les dades no es poden utilitzar per a finalitats diferents a aquelles per a les quals han estat recollides.

Les dades de caràcter personal que ens ha proporcionat seran tractades i incorporades en un Fitxer responsabilitat de l'SMO. Conforme allò disposat en els articles 15 i 16 de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l'SMO

Segells de reconeixement d'administració oberta