Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2017 Comencen els tallers de pintura al Centre Sociocultural de la Part Alta

Comencen els tallers de pintura al Centre Sociocultural de la Part Alta

Comencen els tallers de pintura al Centre Sociocultural de la Part Alta

Amb aquests tallers s’ofereixen un total de 60 places distribuïdes en diferents horaris.
Comencen els tallers de pintura al Centre Sociocultural de la Part Alta Taller de pintura
21/10/2017

 

Aquesta setmana han començat els quatre tallers de pintura programats al centre sociocultural de la Part Alta. Aquests tallers suposen un total de 60 places, de les quals 30 són gestionades pel servei de Gent Gran Activa i les altres 30 directament per la Xarxa de Centres Cívics  de la ciutat.

Els tallers de dues hores setmanals cadascun, es duran a terme tots els dimarts en diferents horaris. Així doncs al matí estaran reservats als dos grups de Gent Gran i a la tarda els altres dos dirigits al públic en general prèvia inscripció a les activitats de la xarxa de centres cívics.

A banda d’aquestes, cal destacar que al Centre Sociocultural de la Part Alta ja s’han posat en marxa tot tipus de tallers des de principis d’octubre. Dels quals podem destacar entre d’altres els tallers de fotografia digital, d’scrapbooking, introducció al dibuix i tres idiomes diferents (portuguès, italià i xinès).

Segells de reconeixement d’administració oberta