Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2017 Comencen les activitats de la Tardor 2017

Comencen les activitats de la Tardor 2017

Comencen les activitats de la Tardor 2017

10/10/2017

Un cop finalitzades les inscripcions de les activitats de Tardor als Centres Cívics, on durant el primer matí és van registrar gairebé un miler de preinscripcions, arrenquen les activitats, amb un 70% d’aquestes amb l’aforament.

Els cursos que encara disposen de places, els deixem amb la matricula oberta a la nostra web.

A banda de les activitats i monogràfics, convidem a la ciutadania a visitar els halls dels centres cívics on trobareu les següents exposicions fins al 21 d’octubre:

  • Al CCSantPereiSantPau, l’artista Berta Artigal ens presenta “Ni models ni muses. Artistes” on recopila una sèrie d’il·lustracions de dones artistes al llarg de la història.

     

  • Al CCBonavista, l’artista Dolors Ayxendry ens presenta “Sanefes” on podreu trobar racons de Tarragona amagats sota sanefes fetes mitjançant la tècnica del collage.

     

  • Al CCSantSalvador, la Plataforma Oppida ens presenta “Tabacalera” que explica la vida d’aquest singular edifici de Tarragona i la història de les persones que hi van treballar.

Aprofitem per recordar-vos que tornem a l’horari d’hivern, dient-vos que ens podeu trobar de dilluns a divendres de 8 a 21 i dissabtes de 9 a 14h.

Estigueu pendents de les nostres Xarxes socials i web i us anirem informant de totes les novetats.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta