Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2017 Els centres cívics de Tarragona convoquen dos concursos, un de literari i un altre a instagram

Els centres cívics de Tarragona convoquen dos concursos, un de literari i un altre a instagram

Els centres cívics de Tarragona convoquen dos concursos, un de literari i un altre a instagram

Ambdós tenen un mateix fil conductor: l'amor.
20/04/2017

Amb motiu de la Primavera Cultural 2017, la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, convoquen dos concursos diferents, un de literari i un altre a instagram, amb un fil conductor comú: l'amor.

L'Ajuntament per mitjà de la Xarxa de Centres Cívics de la Ciutat ha convocat el 1r Certament literari "365 maneres de dir t'estimo". El concurs s'adreça a majors de 16 anys i el tema a desenvolupar és l'amor i les diferents maneres de dir t'estimo expressant-se a través de textos literaris.

D'altra banda, amb la col·laboració de la Comunitat d'InstagramersTGN, s'ha convocat el IV Concurs d'Instagram #CentresCivicsTGN, amb la mateixa temàtica. Les persones participants han de ser majors d'edat, tenir un perfil públic a Instagram i seguir els perfils de @centrescivicsTGN i @igersTGN. Les imatges que es vulguin presentar al concurs s'hauran de publicar a la xarxa social Instagram amb les etiquetes #CentresCivicsTGN, #365testimo i #IgersTGN al títol de la imatge.

El termini de participació en els dos concursos és del 18 d'abril al 7 de maig a les 22 hores.

El veredicte es farà públic el 12 de maig a les 19 hores al hall del Teatre Tarragona, posteriorment, es publicarà a les xarxes socials de Centres Cívics i d'InstagramersTGN.

 

Bases del 1r Certamen literiari "365 maneres de dir t'estimo".

Bases del IV Concurs d'instagram #CentresCivicsTGN.

Segells de reconeixement d’administració oberta