Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2017 La Xarxa de Centres Cívics ofereix 1.330 places per la programació Tardor 2017

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 1.330 places per la programació Tardor 2017

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 1.330 places per la programació Tardor 2017

Entre les novetats destaquen el curs d'introducció a la jardineria urbana, de cuina energètica o el de plat únic saludable.
06/09/2017

La programació de la Xarxa de Centres Cívics per aquesta tardor presenta més de 90 activitats, amb un total de de 1.330 places, que es duran a terme als sis equipaments municipals distribuïts per la ciutat. Prop de 29 de les propostes són novetats, entre les que hi destaquen, introducció a la jardineria urbana, cuina energètica o plat únic saludable. La consellera de Joventut i Centres Cívics, Ivana Martínez, ha destacat la varietat de la programació que inclou activitats per a tots les edats i interessos i afegit que: “juntament amb les noves propostes es mantenen d’altres consolidades i exitoses com els tallers de cuina, d’idiomes i de manualitats”.

L’aposta de la temporada són les activitats infantils i familiars que s’han incrementat notablement, arribant a un total de 20. Així, durant la tardor s’han programant: música en família, massatge per a nadons, ludobaby, ioga familiar, entre d’altres. Per Nadal, es durà a terme el petit cercle de contes que s’emmarca dins de les activitats de les ludoteques dels diferents equipaments. Les activitats per a adults sumen un total de 59 i es mantenen les més exitoses com les activitats de cuina i fotografia, la restauració de mobles, l’aprenentatge idiomes i els tallers de manualitats, entre d’altres.

Aquesta tardor, la Xarxa de Centres Cívics i el Club dels Tarraconins organitzaran conjuntament el Pati de Mares i Pares i oferiran les xerrades i conferències en els equipaments de proximitat. El Pati de Mares i Pares és un cicle de conferències a càrrec de professionals del món de la psicologia, pedagogia i sociologia especialitzats en l’àmbit de l’educació i l’aprenentatge dels infants.

Juntament amb l’Antena del Coneixement de la URV també s’han programat activitats pensades per apropar el saber universitari a la ciutadania. Es tracta de cursos que es combinen amb sortides al carrer com ara l’Instawalk científic d’Antoni Martí i Franquès, en el marc de la Setmana de la Ciència; per segon any, també s'oferiran ‘El món dels bolets’ i s’estrena l’activitat ‘La revolució industrial a les comarques de Tarragona: El transport i les colònies mineres’.

Les inscripcions als cursos de tardor començaran el proper 13 de setembre i s’allargaran fins el dia 30 de setembre a través de la web.

El Carnet TarragonaJove s’afegeix als descomptes del 50% que ja gaudeixen els membres del Club del Tarraconins i les persones jubilades, pensionistes i aturades.

Segells de reconeixement d’administració oberta