Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2017 La xarxa de Centres Cívics ofereix més de 110 activitats per a la temporada hivern-primavera 2017

La xarxa de Centres Cívics ofereix més de 110 activitats per a la temporada hivern-primavera 2017

La xarxa de Centres Cívics ofereix més de 110 activitats per a la temporada hivern-primavera 2017

S'han programat una vintena de nous cursos en àmbits com la cuina, els treballs manuals o les habilitats personals
La xarxa de Centres Cívics ofereix més de 110 activitats per a la temporada hivern-primavera 2017 Centres Cívics - Taller pintacares
12/01/2017


Dimecres 18 de gener, a les 9 h, s'obriran les inscripcions als cursos i tallers de la programació d'hivern-primavera 2017 de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona. En total s'ofereixen un total de 1.545 places repartides en 113 cursos o activitats, un 10% més que l'any passat. El període d'inscripcions es tancarà el pròxim 3 de febrer.

Pel que fa a l'oferta d'activitats per a adults s'han programat una vintena de nous cursos que permetran aprendre a realitzar ceràmica, un cosit de cuir manual, hamburgueses vegetals, cuina marroquina o, per als més agosarats, bodypainting o bellypainting. Paral·lelament, es mantenen aquells cursos que han tingut més demanda els últims mesos, com els de fotografia digital, ioga, gimnàstica hipopressiva o introducció a diferents idiomes. En total s'ofereixen 1.310 places.

A l'oferta per a adults s'hi han d'afegir les 22 propostes adreçades a infants de 3 i 12 anys i, en molts casos, dissenyades perquè les puguin gaudir acompanyats dels seus familiars. En aquesta franja s'ofereixen noves propostes com tallers de globoflèxia, de psicomotricitat o de festes d'aniversaris saludables, mentre que es mantenen activitats clàssiques com el taller de tinta xinesa o per programar un videojoc. A més, el servei de ludoteca es continuarà oferint de forma gratuïta totes les tardes de dilluns a divendres als Centres Cívics de Torreforta, Bonavista, Part Alta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.

La programació completa es pot consultar en aquest enllaç a la web de Centres Cívics i als llibrets informatius repartits a 80 punts de tota la ciutat. Les inscripcions s'hauran de formalitzar a través de la pàgina web esmentada i les places s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció.

Els infants que siguin socis del Club dels Tarraconins i les persones aturades i pensionistes podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les activitats.

Segells de reconeixement d’administració oberta