Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2017 Tito Figueras realitza una masterclass al Centre Cívic de Sant Salvador

Tito Figueras realitza una masterclass al Centre Cívic de Sant Salvador

Tito Figueras realitza una masterclass al Centre Cívic de Sant Salvador

Ahir dijous, 22 de febrer, l'associació d'amics de la pintura de Sant Salvador, va realitzar a les instal·lacions del Centre Cívic, una masterclass a càrrec de Tito Figueras, pintor emblemàtic de la ciutat de Tarragona.
Tito Figueras realitza una masterclass al Centre Cívic de Sant Salvador Un moment de la masterclass, amb Tito Figueras
23/02/2017

Les integrants de l'Associació d'amics de la pintura de Sant Salvador han gaudit d'una classe magistral del pintor tarragoní, Tito Figueras. Entre cavallets, colors, perspectives i bons consells ha passat la tarda al Centre Cívic. 

Les visitants a la masterclass mostraven la seva satisfacció en rebre les instruccions de qui consideren un mestre de la matèria pictòrica. La jornada ha començat puntual a les 17 h a la sala d'exposicions, i s'ha allargat fins quarts de vuit de la tarda.

Entre els consells d'en Tito Figueras destaquen: "És important tant en l'aprenentatge de la pintura com en d'altres disciplines, estar despert al que t'envolta, anar a veure exposicions, sortir, i no deixar d'intentar-ho, en definitiva no estar quiet". 

Ha estat una tarda diferent, que de ben segur les integrants de l'associació recordaran. Haurem d'estar atents i atentes a la exposició que ens presentaran a final de curs.

Segells de reconeixement d’administració oberta