Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2018 Cuina sense gluten: Coques, pizzes i focaccia

Cuina sense gluten: Coques, pizzes i focaccia

Cuina sense gluten: Coques, pizzes i focaccia

Glutoniana va apropar receptes sense gluten perquè tothom les pugui cuinar a casa.
07/11/2018

El dia 6 de novembre, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, va tenir lloc el curs de: Pizzes, coca i focaccia sense gluten.

La professora Mònica Roig, coneguda a les xarxes com a Glutoniana (que col·labora amb l’associació de la comunitat celíaca), vol que les persones celíaques mengin d’una manera saludable, i aprenguin a fer-ho a les seves pròpies cases, de manera artesanal. Sense haver d’acudir a llocs especialitzats, i sense que sigui una càrrega a l’hora d’entrar a la cuina.

Va oferir a totes les persones participants 4 receptes diferents: Coca de vidre, coca de recapte, pizza i focaccia, totes elles sense gluten. El curs va ser pràctic, on tothom va poder interactuar amb els aliments i l’elaboració de la recepta. Alhora que també d’una manera teòrica, per mitjà d’un dossier elaborat per la mateixa professora, per a tots i totes les persones que van assistir. En aquest dossier, la professora va deixar constància dels ingredients, les quantitats i mesures, i els procediments a realitzar.

L’esdeveniment va finalitzar amb un tast de les totes les elaboracions, que els usuaris i usuàries van poder gaudir i endur-se’n cap a casa. 

Segells de reconeixement d'administració oberta