Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2018 Celebrat el concurs 'Miss Tardor 2018'

Celebrat el concurs 'Miss Tardor 2018'

Celebrat el concurs 'Miss Tardor 2018'

L’acte va tenir una gran afluència de públic, que va voler veure l’espectacle ofert per les persones usuàries de la Llar de Jubilats de Sant Salvador
28/11/2018

Al Centre Cívic de Sant Salvador, va tenir lloc aquest dissabte 24 de novembre a les cinc de la tarda: Miss Tardor 2018.  El concurs va consistir en una sèrie d’actuacions, organitzades per les usuàries de la Llar de Jubilats, gràcies a la col·laboració en tot moment de la seva presidenta Maria Angeles Marín. Aquest es va iniciar sobre l’escenari del teatre amb la representació, d’un saló de festes on totes elles, estaven assegudes,  i s’anaven aixecant una a una al ritme de la música per a fer una petita desfilada. Un cop van tornar a sortir a escena, cadascuna va ensenyar el seu número assignat, per a que el públic assistent pogués escollir les seves 3 preferides, les quals s’alçarien com a dames d’honor.

Mentre  el públic deliberava la seva elecció, van continuar fent actuacions. Es va realitzar un número de gimnàstica de manteniment a càrrec de la professora Jessica que els hi va fer simultàniament de guia, mentre ballaven.

Posteriorment, el jurat format per 3 regidores de l’Ajuntament de Tarragona que van anar a l’esdeveniment, van fer el recompte de vots de les persones del públic. Mentrestant, a l’escenari es  va continuar amb una altra actuació teatral, i finalment, l’acte va concloure amb un últim número de gimnàstica de manteniment.

Va haver-hi una gran acollida per part del públic, ja que es va comptar amb la presència de 150 espectadors al teatre del Centre Cívic. Un cop deliberades i escollides les 3 dames d’honor, totes les persones assistents van passar a celebrar el concurs a la Llar de Jubilats (que es troba a 2 minuts del Centre Cívic). A la Llar es va preparar un pica-pica per tancar la jornada, amb la presència de totes les participants, espectadors i va romandre una de les regidores que va formar part del jurat. L’implicació social, la col·laboració de l’Ajuntament per mitjà dels Centres Cívics, i l’ajuda i implicació en tot moment de la Llar de jubilats, van fer possible l’èxit de Miss Tardor 2018.

Segells de reconeixement d’administració oberta