Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2018 Taller d'automaquillatge: maquillatge de nit

Taller d'automaquillatge: maquillatge de nit

Taller d'automaquillatge: maquillatge de nit

Les participants van poder aprendre a auto maquillar-se, mentre seguien les indicacions que la professora donava simultàniament
21/11/2018

El passat dimarts 20 de novembre, va tenir lloc el taller de maquillatge de nit, al Centre Cívic de Torreforta. Al curs, a càrrec de Jes Capdevila, es va proposar un tipus de maquillatge per a poder lluir a les nits de festa.

La professora va començar amb una explicació teòrica, tant del resultat que es volia aconseguir, com de la manera en què aquest s’aconseguiria. Va explicar un per un, els diferents estris fonamentals per a un bon maquillatge, així com els diferents productes que ens podem aplicar. Les brotxes i els pinzells van ser un dels temes que més interès i preguntes van aixecar, degut a la gran quantitat de tipus que podem trobar al mercat.

La dinàmica del taller consistia en auto maquillar-se, seguint les indicacions que Jes Capdevila donava pas per pas. Es va començar pels ulls, ja que era la zona més complexa i a la que més treball s’havia de dedicar. Això succeeix en el tipus de maquillatge de nit, perquè és la part que més capta l’atenció. Posteriorment, es va passar a retocar i maquillar la resta del rostre, tenint en compte que era un tipus de maquillatge per a la nit.

La sessió va finalitzar amb una sèrie de consells, sobre els productes més adequats, segons el tipus de pell i edat de cada participant. Per últim es van resoldre un seguit de dubtes, com ara el tipus de brotxa més adequada per a utilitzar a cada zona, o la manera més correcta d’utilitzar els productes i pinzells a cada part del rostre.

Segells de reconeixement d’administració oberta