Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 Curs informàtic: Prezi

Curs informàtic: Prezi

Curs informàtic: Prezi

Al Centre Cívic de Bonavista, hem impartit un curs d’informàtica on s’introduïa i s’explicaven els fonaments de l’aplicació informàtica Prezi
28/02/2019

Dimarts 26 de febrer es va realitzar el curs de Prezi al Centre Cívic de Bonavista. L'objectiu era el d'apropar als participants el programa, així com veure les possibilitats que ofereix Prezi respecte a altres programes informàtics que limiten als usuaris.

Prezi és una aplicació informàtica en línia que permet realitzar presentacions amb diapositives dinàmiques, i ofereix una interfície amb zoom, que dóna l'opció a apropar-se i allunyar-se de la informació inclosa en cada apartat i subapartat.

Les principals característiques d'aquesta aplicació informàtica són: la de ser totalment en línia (l'usuari no ha de descarregar-se cap programa a l'ordinador), la seva interacció i dinamisme, i el fet de ser tan visual.

Es diferencia també del seu principal competidor, el PowerPoint, ja que podem afegir vídeos tant de plataformes com Youtube, com vídeos d'elaboració pròpia, que es vulguin incloure a la presentació.

Prezi ofereix diverses possibilitats per a poder-te inscriure: la inscripció gratuïta (la més bàsica i limitada), la inscripció per a estudiants, o la inscripció amb una versió de prova limitada a un nombre de dies.

Altres característiques que diferencien Prezi, és la possibilitat de fer currículums i fer projectes més enllà del que t'ofereix l'eina PowerPoint, i el que t'ofereixen els programes habituals de presentacions.

Al curs, els alumnes presents van poder aprofitar les eines que oferia el programa Prezi, per a fer les seves pròpies presentacions de temes concrets, mitjançant aquesta eina gratuïta i accessible als usuaris de tots els nivells. 

Segells de reconeixement d’administració oberta