Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 Els Centres Cívics presents al Parc de Nadal de Tarragona

Els Centres Cívics presents al Parc de Nadal de Tarragona

Els Centres Cívics presents al Parc de Nadal de Tarragona

Les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, al Parc de Nadal de Tarragona 2018-2019
Els Centres Cívics presents al Parc de Nadal de Tarragona Ludobaby
07/01/2019

Dins del gran ventall d'activitats que hem pogut trobar aquest any al Parc de Nadal de Tarragona, volem destacar l'espai de ludoteques dels Centres Cívics.

L'objectiu d'aquest servei de ludoteca, és aconseguir que els nens i nenes a través de les joguines, disfresses i diversos jocs, interactuïn entre ells, alhora que s'aconsegueixen bons hàbits com el de recollir les joguines un cop utilitzades.

Es van proposar dos espais diferenciats per tal que nens i nenes de la mateixa franja d'edat poguessin interactuar:

  • La primera zona, anomenada LudoBaby, dedicada als més menuts, de 0 a 2 anys i a on els pares i mares, podien entrar a l'espai amb els seus fills/es, conjuntament amb els monitors i monitores per a aprendre jugant.
  • La segona zona de ludoteca de 3 a 7 anys on també es va oferir la possibilitat que entressin pares i mares a acompanyar i jugar amb els seus fills i filles, però en aquest cas, la interacció entre els diversos nens i l'aprenentatge amb el monitor o monitora, pren més protagonisme.


La zona de ludoteques va estar oberta el mateixos dies que el Parc de Nadal al Recinte Firal de Congressos de Tarragona, del 27 de desembre al 4 de gener, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Segells de reconeixement d’administració oberta