Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 Els Fadunito ens ensenyen a reciclar amb la representació "Propers"

Els Fadunito ens ensenyen a reciclar amb la representació "Propers"

Els Fadunito ens ensenyen a reciclar amb la representació "Propers"

L’espectacle té com a fil argumental la necessitat de separar bé els residus en benefici de tots D’aquesta manera, els Centres Cívics se sumen a la campanya de sensibilització “El que circula, torna”
26/11/2019

Els Centres Cívics de Torreforta, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau acollim la representació de l’espectacle PROPERS, de la companyia Fadunito, que aborda, en clau d’humor, la importància de separar els residus i col·locar-ne cadascun al contenidor del color que li correspon.

Es tracta d’un espectacle familiar, per a tots als públics. L’entrada és lliure, limitada només a l’aforament de l’espai. Les actuacions es duran a terme:

- Centre Cívic Torreforta: dilluns 25 de novembre a les 17.30 h

- Centre Cívic Sant Salvador: dimarts 26 de novembre a les 17.30 h

- Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau: divendres 29 de novembre a les 17.30 h.

Amb aquesta activitat ens sumem a la campanya iniciada recentment a l’Ajuntament de Tarragona “El que circula, torna”, que té com a objectiu conscienciar a la ciutadania dels beneficis de millorar la separació a totes les fraccions i reduir els residus impropis de la recollida selectiva, sobretot dels envasos, de matèria orgànica i d’alguns contenidors de vidre.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta