Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 L’Ajuntament de Tarragona celebra per primera vegada el Dia Internacional del Ioga

L’Ajuntament de Tarragona celebra per primera vegada el Dia Internacional del Ioga

L’Ajuntament de Tarragona celebra per primera vegada el Dia Internacional del Ioga

Les inscripcions a les activitats comencen el dilluns 3 de juny
31/05/2019

L’Associació Espanyola de Kundalini Ioga (AEKY), amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics, celebra per primer cop a Tarragona el Dia Internacional del Ioga. La celebració tindrà lloc el 21 de juny.

La proposta d’activitats va des d’una master class de ioga a la plaça de la Font, a les 8 h del matí, amb entrada lliure, fins a un seguit de classes simultànies per a diferents col·lectius com són: nadons, embarassades, famílies, jovent, gent gran i persones amb diversitat funcional. Les classes es faran a les 18 h en diferents espais de la ciutat, com els centres cívics, l’Espai Jove Kesse i la llar de jubilats de la zona centre.

Com a cloenda, el Centre Cívic de Torreforta acollirà a les 20.30 h el concert meditatiu Un bany de so, a càrrec de Xavi Sorolla, on els protagonistes seran gongs, tambors, bols tibetans i altres instruments sanadors. També cal inscripció prèvia.

El dia 11 de desembre de 2014 les Nacions Unides van proclamar el 21 de juny com a Dia Internacional del Ioga. Amb aquesta proclamació es pretén conscienciar dels beneficis d’aquesta pràctica, que es considera que pot contribuir de manera holística a la salut i el benestar personal.

Totes les activitats són gratuïtes amb aforament limitat a l’espai. Per aquest motiu cal fer la inscripció al web dels Centres Cívics a partir del dilluns 3 de juny, a les 9 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta