Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 La xarxa de Centres Cívics municipals ofereix més de 100 activitats per aquesta tardor

La xarxa de Centres Cívics municipals ofereix més de 100 activitats per aquesta tardor

La xarxa de Centres Cívics municipals ofereix més de 100 activitats per aquesta tardor

Entre altres tallers s'impartirà fotografia digital, idiomes, gastronomia, expressió artística i informàtica
La xarxa de Centres Cívics municipals ofereix més de 100 activitats per aquesta tardor Presentació Centre Cívics - Foto: Mauri
09/09/2019


L'Ajuntament de Tarragona, a través dels sis centres cívics municipals que hi ha a la ciutat, presenta la programació Tardor amb més de 100 activitats formatives i lúdiques. Les inscripcions començaran el pròxim dia 16 i es podran fer a través de la pàgina web www.tarragona.cat/centrescivics

Activitats, places i novetats

La consellera de Serveis Socials, Feminismes i LGTBIQ, Carla Aguilar, ha destacat que "la programació compta amb més de 100 activitats amb un total de 1527 places". Els cursos i activitats es poden agrupar en els àmbits següents: infantils i familiars; fotografia digital; expressió artística; salut i benestar; ecologia i sostenibilitat; fes-ho tu mateix; idiomes; gastronomia i informàtica, aquest darrer amb propostes gratuïtes.

Hi ha 32 activitats noves i es manté l'oferta d'activitats familiars consolidant la Ludobaby, un espai familiar de 0 a 3 anys gratuït o l'sketching d'interior per als dies més freds.

A més a més, la Xarxa de centres cívics aposta per atansar la seva programació a tota la ciutadania; aquest curs cal destacar la col·laboració amb el Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament, Tarragona Impulsa, amb càpsules i tallers de recerca de feina.

Exposicions

Des del mes de setembre fins finals de gener hi haurà sis exposicions itinerants als halls dels centres cívics, que es podran visitar dins de l'horari habitual d'obertura dels centres.

Els centres cívics són espais d'acollida i, per tant, estan oberts a propostes que provenen de la mateixa ciutadania o d'entitats del territori, com per exemple, la Universitat Rovira i Virgili. D'altra banda, hom podrà gaudir d'exposicions produïdes pel Ball de Diables i també per l'associació Orient Occident.

Campanya de vídeo

Paral·lelament a la nova proposta d'activitats de tardor, aquesta campanya va acompanyada per un seguit de vídeos que es podran veure a la web tarragona.cat/centrescivics, així com a les xarxes socials (facebook i instagram)

Activitats del Campus Extens de la URV a Tarragona

Conjuntament amb la URV s'ha organitzat la Setmana de la Ciència amb activitats familiars, que es desenvoluparan del 8 al 17 de novembre. També hi haurà xerrades, tallers i sortides.

Instal·lació de desfibril·ladors a equipaments municipals

La consellera de Serveis Socials, Feminismes i LGTBIQ de l'Ajuntament, Carla Aguilar-Cunill, ha anunciat que, a partir del dia 1 d'octubre, els sis centres cívics municipals de Bonavista, Part Alta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Llevant, disposaran de desfibril·ladors connectats directament amb la Guàrdia Urbana i el 112, gràcies al programa Tarragona Cardio Protegida.

A més dels centres cívics, també s'instal·laran aparells a l'Espai Jove Kesse i a la Tabacalera.

Segells de reconeixement d’administració oberta